Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Δίας Δίου - Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση

Μία ακόμη αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της για την ομάδα μας και μαζί της σηματοδοτήθηκε και το τέλος της δικής μας θητείας ως διοίκηση του Δία Δίου.

Δυστυχώς στη ζωή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν αλλά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα ζήσαμε. Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια έφτασε η στιγμή να πω το δικό μου αντίο στην αγαπημένη μου ομάδα, στον Δία της καρδιάς μου!

Πριν από οκτώ χρόνια και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2015, ύστερα από μεγάλες προσπάθειες ξεκινάει το χτίσιμο των θεμελίων μιας ομάδας που κατόρθωσε να πρωταγωνιστήσει στο Πιερικό ποδόσφαιρο. Ενός ερασιτεχνικού σωματείου που χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε όλο και περισσότερο και από τη Β' ερασιτεχνική κατηγορία έφτασε να αγωνίζεται μέχρι και στη Γ' Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του για δυο διαδοχικές σεζόν (2019-20, 2020-21).

Μία ομάδα που την αγάπησα και την λάτρεψα όσο τίποτε άλλο! Αγάπησα όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, προκειμένου ο Δίας να «ανθίσει» και να ζήσει τις ομορφότερες ημέρες της ιστορίας του. Νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέλος αυτού του υπέροχου ταξιδιού.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα μας αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Δία αυτά τα μαγικά οκτώ χρόνια. Ακόμα και εκείνους τους παίκτες που τίμησαν αυτή τη φανέλα έστω και για ένα παιχνίδι, για ένα λεπτό… Όλοι είστε για εμένα πολύτιμοι και σας ευχαριστώ.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του Δία Δίου όλα αυτά τα χρόνια και επωμίστηκαν το δύσκολο έργο της καθοδήγησης μίας ομάδας. Τους ευχαριστώ για την σκληρή δουλεία, το ήθος τους και τον επαγγελματισμό τους.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. καθώς και το Γραφείο Τύπου, για την υποδειγματική συνεργασία και την άψογη επικοινωνία που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ θερμά τον υπέροχο κόσμο του Δίον που στήριξε την ομάδα στις όμορφες αλλά και στις άσχημες περιόδους της, που έδινε το παρόν στο γήπεδο και που αγκάλιαζε έμπρακτα και με κάθε τρόπο την προσπάθειά μας.

Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους της ΕΠΣ Πιερίας καθώς και όλους τους διαιτητές που φιλοξενήθηκαν και αγωνίστηκαν στο γήπεδό μας. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο και ειλικρινές ΣΥΓΓΝΩΜΗ για όλες εκείνες τις στιγμές που δεν είχα την πρέπουσα συμπεριφορά προς το πρόσωπό τους. Καλώς η κακώς, αυτές οι στιγμές υπάρχουν μέσα στο ποδόσφαιρο και εύχομαι να με συγχωρέσουν αν έτυχε να πλήγωσα ή να προσέβαλα κάποιον.

Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου καθώς και τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλη Γερολιόλιο που άναψαν το «πράσινο φως» και συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να ξεκινήσει η δημιουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων (βοηθητικό γήπεδο) στο Δίον.

Τέλος εύχομαι στη νέα διοίκηση του Δία Δίου κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και της εύχομαι να διατηρήσει το σύλλογο και την ομάδα σε ένα υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά, με απόλυτη περηφάνια για όσα πετύχαμε και κυρίως για το ότι αφήνουμε το σύλλογο νοικοκυρεμένο, χωρίς να υπάρχει καμία εκκρεμότητα.

Ο Δίας θα βρίσκεται πάντα μέσα στην ψυχή μου γιατί είμαι ο μεγαλύτερος φίλαθλός του!

Με εκτίμηση
Στέφανος Συρανίδης