Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Αν δεν πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ, καλοκαίρι δεν θα δούμε!

Δεν εξηγείται διαφορετικά η απροθυμία του καλοκαιριού να έρθει στην Ελλάδα φέτος!







Καταιγίδα με κεραυνούς πάνω από την Πιερία και την Κατερίνη αυτή την ώρα (6:00). 

Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή και τον Ιούνιο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Το φαινόμενο σύμφωνα με κάποιους άλλους "ειδικούς" οφείλετε στην άρνηση των Ελλήνων και των Ελληνίδων να δώσουν ένα ποσοστό αυτοδυναμίας 50-60% τουλάχιστον στην ΝΔ για να γίνει κυβέρνηση με 200+ βουλευτές!

Όπως λένε οι "ειδικοί", αν στις 25 Ιουνίου δεν ψηφίσουμε όλοι μας ΝΔ, καλοκαίρι δεν θα δούμε φέτος. Καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί, θα πλήττουν την πατρίδα μας ως τιμωρία από τα "πνεύματα" γιατί δεν βγάζουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξανά πρωθυπουργό!

Κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, προσπάθησαν να μας το πουν με "τρόπο" στις περιοδείες τους σε περιφέρειες που η ΝΔ δεν πήρε υψηλά ποσοστά. «Δεν μας ψηφίζετε; Θα δείτε τι θα πάθετε» είπαν τα στελέχη της ΝΔ στους απλούς χωρικούς που τους κοιτούσαν έντρομοι.

Και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης το λέει όπου βρεθεί και σταθεί. Μεγάλη καταστροφή θα πλήξει την Ελλάδα αν δεν είμαστε εμείς ξανά κυβέρνηση, αφήνει να εννοηθεί με τρόπο ο πρώην πρωθυπουργός!

Τι άλλο θέλετε λοιπόν για να ψηφίσετε ΝΔ; Να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας;

Άντε πια απροσάρμοστοι Έλληνες, στις 25 Ιουνίου αφήστε τα κουβαδάκια και τα βατραχοπέδιλα σας και πηγαίνετε όλοι σας να ψηφίσετε ΝΔ, για να προλάβουμε κάνα μήνα καλοκαίρι, εκτός αν θέλετε να κάνετε μπάνιο με κεραυνούς και χαλάζι...

* Υπάρχει όμως και μία άλλη άποψη ερμηνείας αυτού του "φαινομένου". Ο καλός Θεός μας προειδοποιεί μέσω του καιρού τι θα συμβεί στην Ελλάδα και στις ζωές μας αν όντως τελικά βγει η ΝΔ κυβέρνηση.