Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Φιλικός αγώνας Θερμαϊκός Κορινού - ΣΦΚ Πιερικός 1-2

Νίκη 2-1 στο ξεκίνημα των φιλικών αγώνων της ομάδας μας, με κύριο χαρακτηριστικό την κούραση των ποδοσφαιριστών μας, ιδιαίτερα των νεαρών που κάνουν πρώτη φορά πρόγραμμα διπλών καθημερινών προπονήσεων προετοιμασίας.
Ο Ευριπίδης Μιτακίδης με τα δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο μέρος έδειξε την αποφασιστικότητα για διάκριση που δείχνει και στις προπονήσεις, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται στο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Στο δεύτερο μέρος πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα νέα παιδιά που ανήκουν ή δοκιμάζονται στην ομάδα μας, ξεδιπλώνοντας κάποιες από τις αρετές τους αλλά και εμφανώς κουρασμένοι από την καθημερινή καταπόνηση. Ακόμη και σήμερα η πρωινή προπόνηση ξεκίνησε στις 6.30 το πρωί με το φιλικό να ακολουθεί στις 19.15 το απόγευμα και χωρίς πολύ χρόνο ξεκούρασης για όλο το ρόστερ.
Επόμενο φιλικό το Σάββατο στην Ελασσόνα.
Από τις ιδιαίτερες στιγμές του φιλικού παιχνιδιού της ομάδας μας στον Κορινό, υπήρξε και η βράβευση του προπονητή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιώργου Καμπερίδη καθώς και του τεχνικού διευθυντή Σάκη Κωτσιόπουλου από την γηπεδούχου ομάδα του Θερμαϊκού Κορινού!

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΡΙΝΟΥ για την φιλοξενία.