Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

ΧΑΝΘ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Ανδρών

2ο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα δίνει η ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Ανδρών.

Θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη την δυνατή ομάδα της ΧΑΝΘ που διεκδικεί την επάνοδό της στην Α'  κατηγορία.

Ο Αρχέλαος θα αγωνιστεί για ακόμη μία φορά με αρκετά προβλήματα και απουσίες (σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν πάλι νεαροί αθλητές), αλλά όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι μαθημένος στα δύσκολα και θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του ώστε να αποκομίσει από αυτόν τον αγώνα ότι μπορεί.

* Την επόμενη αγωνιστική ο Αρχέλαος ήταν να αγωνιστεί με τον Φίλιππο Βέροιας στην Κατερίνη, αλλά ο αγώνας δεν θα γίνει λόγω αποχώρησης από το πρωτάθλημα της ομάδας της Βέροιας, την μεθεπόμενη αγωνιστική αγωνίζεται πάλι στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών, οπότε οι φίλαθλοι της Κατερίνης θα έχουν την δυνατότητα να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται εντός έδρας για πρώτη φορά φέτος στις 2 Δεκεμβρίου 2023 με αντίπαλο τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης. 

* Να θυμίσουμε ότι την 1η αγωνιστική στον νικηφόρο αγώνα του Αρχέλαου επί του Φαίακα Κέρκυρας, ο αγώνας διεξήχθη χωρίς θεατές λόγω έλλειψης πιστοποιητικού πυρασφάλειας στο Β’ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


Η βαθμολογία του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α2 Ανδρών (2ος όμιλος):

Χ.Α.Ν.Θ - 6 
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - 6
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ - 4
ΦΕΡΩΝΑΣ - 4
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ - 4
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - 2
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - 2
ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ - 2
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - 0
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής χάντμπολ της Α2 Ανδρών (2ος όμιλος):

Χ.Α.Ν.Θ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΦΕΡΩΝΑΣ
ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ - (Ο Φίλιππος Βέροιας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και ο αγώνας κατοχυρώνεται με σκορ 0-10 στους αντιπάλους του.