Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Χωρίς θεατές και οι "μικροί" του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο χάντμπολ - Ανακοίνωση του Τμήματος Χάντμπολ

Χωρίς θεατές και ο πρώτος αγώνας της ομάδας Παίδων μας απέναντι στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος), στις 19:00.






➤ Αυτό αναφέρεται στην άδεια αγώνα που μας έστειλε σήμερα 24 Νοεμβρίου 2023 η Π.Ε. Πιερίας: «Χορηγούμε στο Αθλητικό Σωματείο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ με Αριθμό Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. ΙΙ88, την άδεια διεξαγωγής αγώνα Χειροσφαίρισης, Πρωταθλήματος Παίδων 2023-2024,1η Αγωνιστική της Ε.Σ.Χ.Κ.Μ., μεταξύ των Ομάδων ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΕΡΩΠΟΣ, χωρίς την παρουσία θεατών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26-11-2023 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Αθλητική Εγκατάσταση, Δημοτικό Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης (Κλειστό Γυμναστήριο) Ν. Πιερίας.»

-------------------

Πέρασε ένας μήνας από τότε που η ομάδα ανδρών μας, στερήθηκε την παρουσία των φιλάθλων της στον πρώτο της αγώνα στην Κατερίνη (απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας) και δυστυχώς βλέπουμε ότι το πρόβλημα (άδεια πυρασφάλειας του Β'  ΔΑΚ) συνεχίζει και υφίσταται.

Ελπίζουμε ότι στον επόμενο εντός έδρας αγώνας (2 Δεκεμβρίου 2023), το πρόβλημα να έχει λυθεί και να μπορέσουν οι φίλαθλοι μας να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας για πρώτη φορά αυτή την αγωνιστική περίοδο. Για την ομάδα μας, και την τιτάνια προσπάθεια που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί μέχρι στιγμής -και με το αυριανό αγώνα- τέσσερις φορές εκτός έδρας, μία φορά δεν έγινε ο αγώνας εντός έδρας λόγω αποχώρησης από το πρωτάθλημα του Φίλιππου Βέροιας και μία φορά με αντίπαλο την Κέρκυρα εντός έδρας χωρίς θεατές, το να στερηθεί για μία ακόμη φορά την πολύτιμη βοήθεια των φιλάθλων της, αποτελεί σοβαρό πλήγμα με πολύπλευρες διαστάσεις.

Αισιοδοξούμε και ελπίζουμε, οι αρμόδιοι του Δήμου Κατερίνης να τακτοποιήσουν το θέμα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους της Κατερίνης να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, και σε εμάς να αντλήσουμε ψυχική δύναμη από την παρουσία τους.