Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

17 χρόνια "Μακεδονομάχος" (Καστανούσσα Σερρών 5-7 Απριλίου 2024)

Καλούνται οι Έφεδροι Αξιωματικοί Υπαξιωματικοί και Οπλίτες να συμμετάσχουν στην διαγωνιστική άσκηση "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ" που θα διεξαχθεί από τις 5 έως 7 Απριλίου 2024 στην ευρύτερη περιοχή Καστανούσσας Σερρών.

Στην άσκηση συμμετέχουν ομάδες που θα αποτελούνται από οκτώ άνδρες (ομάδα πεζικού), και αφορά όλους τους υπεύθυνους Έλληνες. Πιστεύουμε ακράδαντα στην Πολιτική και Στρατιωτική έννοια του Πολίτη - Οπλίτη. Πιστεύουμε πως μια Εφεδρεία με φρόνημα που ξέρει να μάχεται, να επιβιώνει και να μάχεται ξανά μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο του χρέους προς την Πατρίδα. Η προσπάθεια είναι και πρέπει να είναι διαρκής επ’ ωφελεία πάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την άμυνας της Χώρας.

Μπείτε στην διαδικασία, γίνετε Πολίτες Οπλίτες έστω και για μια ημέρα, πιστέψτε μας θα αλλάξουν όλα όσα πιστεύεται για τον εαυτό σας, για το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε, για το τι γνωρίζετε και τι θα έπρεπε να γνωρίζετε, για το πόσο έτοιμοι είστε να κάνετε όσα πιστεύετε πως μπορείτε. Θα αλλάξετε εσείς οι ίδιοι και θα προσπαθείτε πλέον να αλλάξετε και τους δίπλα σας. Κάπως έτσι ξεκίνησε πριν χρόνια και δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ!!!

«Στον Έλληνα συνάδελφο Έφεδρο λέμε έλα να νιώσεις, έλα να γνωρίσεις, έλα να ζήσεις την εμπειρία της άσκησης ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ έστω και ως παρατηρητής. Βάλε μια στολή παραλλαγής, φόρεσε τις αρβύλες σου, έλα πρώτα να δεις, ύστερα κρίνε μόνος σου. Κρίνε τι μπορείς να κάνεις, τι θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις και μετά παρ΄ το απόφαση. Μετά είναι θέμα υπευθυνότητας.»

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ"