Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ο διώκτης του ελληνισμού και το ποινικό μητρώο που τον συνοδεύει...

Η κυβέρνηση της ΝΔ υποδέχτηκε και χειροκρότησε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, μιας χώρας που μόνο πόνο και καταστροφή έχει φέρει στον ελληνισμό, τόσο ο ίδιος όσο και οι προκάτοχοι του.

Έτσι λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση -με ιδιαίτερη θέρμη- χειροκρότησε και υποκλίθηκε σε ένα κράτος-εγκληματίας που όχι απλά δεν έχει ιστορία, αλλά ένα τεράστιο ποινικό μητρώο, με τα εγκλήματα κατά της πατρίδας μας να κυριαρχούν σε αυτή την ατελείωτη λίστα του πόνου και της δυστυχίας που συνοδεύουν τον πρόεδρο Ερντογάν και τους προκατόχους του.

Και το χειρότερο όλων είναι ότι η Τουρκία παραμένει αμετανόητη για τα εγκλήματα κατά του ελληνισμού και χωρίς καμία διάθεση για αυτοκριτική, χωρίς την παραμικρή διάθεση για μία ειλικρινή συγνώμη και κυρίως χωρίς έμπρακτες προθέσεις για επανόρθωση των εγκλημάτων της.

➤ Το να υποδέχεσαι λοιπόν στο "σπίτι" σου τον άνθρωπο που με την ιδιότητα του προέδρου μίας χώρας που: Εισέβαλε και αιματοκύλησε την Κύπρο και συνεχίζει να κατέχει ελληνικά εδάφη. Που είναι υπεύθυνο για την γενοκτονία αμέτρητων ελληνικών, αρμενικών και ασσύριων αθώων ψυχών. Που διεκδικεί συνεχώς ελληνικό χώρο σε στεριά, θάλασσα και αέρα. Που δεν αποσύρει την απειλή πολέμου κατά της χώρας μας (casus belli). Που εγκληματεί κατά των Κούρδων. Που εκδίωξε με την βία τον ελληνισμό από την επικράτεια της. Που κλείνει ελληνικές εκκλησίες και τις μετατρέπει σε τζαμιά. Που είναι υπεύθυνη για τον θάνατο ελληνικών πιλότων στο Αιγαίο. Και όποτε θέλει μας στέλνει ορδές λαθρομεταναστών. Σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην πατρίδα μας!

➤ Μία ακόμη "μαύρη σελίδα" στην νεότερη ιστορία της πατρίδας μας, που οι κυβερνήσεις μας συνεχίζουν με τις ενέργειες τους να ντροπιάζουν την μνήμη όσων αγωνίστηκαν και έδωσαν τις ζωές τους για να είμαστε σήμερα εμείς "ελεύθεροι". Από το γκριζάρισμα του Αιγαίου, από την προδοσία της Μακεδονίας και από όλα όσα ατελείωτα "λάθη" έγιναν, γίνονται και θα γίνουν ακόμα, όσο μας κυβερνάνε άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει ότι βρίσκονται στην ηγεσία μιας ιστορικής χώρας και όχι μίας ανώνυμης εταιρείας, η Ελλάδα μας θα μικραίνει διαρκώς και η μνήμη και η τιμή των προγόνων μας θα διασύρεται συνεχώς, μέχρι να μην μείνει σε αυτά τα άγια και αιματοβαμμένα χώματα κανένας Έλληνας.

* Φωτογραφία από OpenClipart-Vectors από το Pixabay