Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Όπως είναι γνωστό αυτοί βγάζουν όλη την δουλειά!!!

Προκλητικές αυξήσεις στους μισθούς των διοικητών των νοσοκομείων ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ενώ την ίδια στιγμή οι πολίτες δεν έχουν καν τα απαραίτητα για να ζήσουν. Ούτε για εξετάσεις για την υγεία τους!

Το καθεστώς (με διάφορες μικροαλλαγές στην σύνθεση του) που διαχειρίζεται τις τύχες της πατρίδας μας από την εποχή των μνημονίων και μέχρι σήμερα, απροκάλυπτα πλέον μοιράζει δημόσιο χρήμα (χρήμα από το υστέρημα και τους φόρους μας), σε διοικητές νοσοκομείων, ΜΜΕ και σε όποιον αυτό γουστάρει.

Εν προκειμένω η κυβέρνηση της ΝΔ με φρέσκο το εκλογικό αποτέλεσμα (41%), και χωρίς να υπάρχει αντιπολίτευση κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει. Αυξήσεις σε μισθούς αυτών που ήδη έπαιρναν πολλά σε σχέση με τους υπόλοιπους φουκαράδες Έλληνες και Ελληνίδες, αυξήσεις σε διόδια για μεγαλώνουν τα κομποδέματα τους οι εταιρίες, αυξήσεις σε εφημερίδες, κανάλια και δημοσιογράφους για να την λιβανίζουν μέρα-βράδυ, και η κοινωνία αδυνατεί να βγάλει καν τα βασικά για την επιβίωση της.

Για τους διοικητές των νοσοκομείων -μάλλον αυτοί βγάζουν όλη την δουλειά αφού παίρνουν τεράστιες αυξήσεις μισθών και όχι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που δεν έχουν ρεπό, εφημερίες και άκουσον... σώζουν ζωές- προβλέπεται και... μπόνους αποδοτικότητας! Χα χαχαχα!

* Μέχρι σήμερα οι μισθοί διοικητών και αναπληρωτών νοσοκομείων και υγειονομικών περιφερειών έφθαναν σε κάποιες χιλιάδες ευρώ τον μήνα, με τα νούμερα αυτά να ζαλίζουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς δηλαδή εμάς. Τώρα θα κυμανθούν από 3500 ευρώ έως 5100 περίπου τον μήνα, χώρια τα μπόνους που θα πάρουν και θα είναι της τάξης του 20%.

* Ζαλάδα και αγανάκτηση μας έρχεται επίσης όταν ακούμε και τους μισθούς που παίρνουν τα Δ.Σ. των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ κ.α.)

Και εμείς πάμε σε... 10 διαφορετικά σούπερ μάρκετ για να βρούμε φτηνό γάλα για τα παιδιά μας...