Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Τέλειωσαν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Φιλικό αγώνα έδωσαν στις 29 Δεκεμβρίου 2023 στο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος), η ομάδα εφήβων του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης με την αντίστοιχη ομάδα του Φίλιππου Βέροιας.

Σε έναν αγώνα "ξεμουδιάσματος" χωρίς άγχος για το σκορ και χωρίς σκοπιμότητες, κερδισμένο βγήκε το θέαμα που αποζημίωσε όσους και όσες βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.

Στο παιχνίδι οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν παίκτες και από τις ομάδες παίδων, αφού ήταν μία καλή ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής, μιας που υπάρχει διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω τον εορτών.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή έως το τέλος, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Σε πολύ καλό επίπεδο για μία ακόμη φορά οι νεαροί του Αρχέλαου Κατερίνης, ενώ ιδιαίτερα καλή ήταν και η παρουσία των παικτών του Φίλιππου Βέροιας που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου τους.

Όσο για τις ακαδημίες του Αρχέλαου, με το ξεκίνημα του νέου έτους (2/5 Ιανουαρίου 2024), η ομάδα Παμπαίδων Α΄, "μετακομίζει" στην γειτονική Θεσσαλονίκη, όπου θα αγωνιστεί στο μεγάλο τουρνουά χάντμπολ "CLIMAX" με πίστη για καλές εμφανίσεις και διακρίσεις παρά τις απουσίες κάποιων βασικών της στελεχών.