Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο τουρνουά χάντμπολ "CLIMAX"

Επιτυχημένη η παρουσία του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο τουρνουά χάντμπολ "CLIMAX". Το χρονικό διάστημα 2/5 Ιανουαρίου 2024, η ομάδα μας των Παμπαίδων Α΄ συμμετείχε στο τουρνουά χάντμπολ "CLIMAX" στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελούνταν από 13 αθλητές, την προπονήτρια μας κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου και τον Έφορο μας κ. Μιχάλη Κανταρτζή.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι:

Αθανασιάδης Ι.
Νικολάου Δ.
Τοπαλίδης Ν.
Σιώκας Α.
Καλλιός Δ.
Καλαϊτζίδης Θ.
Κανταρτζής Ε.
Τσερτεκίδης Δ.
Γκούτζιος Δ.
Σκουλαριώτης Μ.
Πέτρογλου Ο.
Γκούτζας Ο.
Κιρκιτζιώτης Ι.

Η ομάδα μας κατέλαβε την 13η θέση στην γενική κατάταξη σε σύνολο 22 ομάδων, έχοντας 2 νίκες και 3 ήττες.

Η συμμετοχή και μόνο σε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά αποτελεί από μόνη της επιτυχία! Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με ομάδες από όλη την Ελλάδα και να αποκτήσουν ανεκτίμητες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν τα μέγιστα στην μετέπειτα αθλητική τους πορεία αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Συναναστράφηκαν με εκατοντάδες παιδιά από δεκάδες άλλους αθλητικούς συλλόγους, έκαναν γνωριμίες, έμαθαν να συμβιώνουν σαν ομάδα στο ξενοδοχείο, στα λεωφορεία, στα αποδυτήρια, στα γήπεδα, με τις χαρές και τις λύπες του υγιούς ανταγωνισμού, αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια των αγώνων διαφορετικά συστήματα, ξεναγήθηκαν στην Θεσσαλονίκη, παρακολούθησαν από κοντά την Εθνική Ομάδα μας και γνώρισαν τους παίκτες της.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν όλη τους την ζωή!

Το όνομα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο χάντμπολ, ακούγεται ξανά πλέον παντού και κυρίως με τα θετικά λόγια που το συνοδεύουν και μας κάνουν υπερήφανους. Και όχι μόνο για τις συμμετοχές μας σε μεγάλα και διακεκριμένα τουρνουά, αλλά για το όμορφο και χωρίς σκοπιμότητες χάντμπολ που παίζουμε και για το ήθος των αθλητών μας. 

Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης και το Τμήμα Χάντμπολ, μετά από αρκετά χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία του στο πανελλήνιο, και διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας, την Κατερίνη. Πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια, της Διοίκησης, της προπονητικής ομάδας, των ίδιων των αθλητών, των οικογενειών τους, αλλά και όσων βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας και την στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Σαν Τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στους διοργανωτές που ασχέτως τις όποιες ατέλειες μπορεί να υπήρχαν, έφεραν με επιτυχία εις πέρας μία μεγάλη διοργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς τους για την συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Πολλές ευχαριστίες στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας που διαχρονικά στηρίζει τον σύλλογο μας, για την μετακίνηση μας από και προς την Θεσσαλονίκη.

Μετά από την απαραίτητη ξεκούραση, από εβδομάδα συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος). Η Διοίκηση και το καταξιωμένο προπονητικό επιτελείο μας, θα βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο για να υποδεχτούν όσα νέα παιδιά επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά του χάντμπολ και να γίνουν κομμάτι της υπέροχης και μεγάλης μας οικογένειας.

Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο το 2024, με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη!

Τμήμα Χάντμπολ ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης