Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Δεν σταματάει να μαζεύει μετάλλια ο "SAKURA" Κατερίνης

Κυπελλούχος στο Μικτό Ομαδικό ο A.Σ. SAKURA ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών & 4 μετάλλια στα ατομικά!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Α.Σ. Sakura Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών 2024, που διεξήχθη στο Αμύνταιο. Οι αθλητές και αθλήτριες του Sakura κατέκτησαν συνολικά 4 μετάλλια στα ατομικά, σε ένα πρωτάθλημα με συμμετοχή 162 αθλητών και αθλητριών από 42 σωματεία, ενώ κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο Μικτό Ομαδικό.

Ο Κυβελίδης Παναγιώτης αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία των -90κ. Νέων Ανδρών, ενώ η Κεσίδου Χριστίνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -57κ. Νέων Γυναικών. Στην ίδια κατηγορία, οι αθλήτριες Παπαστεργίου Άννα και Χρυσάκη Ίριδα κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στα -63κ. Νέων Γυναικών.

Η αρμονική συνεργασία μεταξύ του επικεφαλή προπονητή, Βλαδίμηρου Παπαδόπουλου, και της ομάδας επισημαίνει την επιτυχημένη συνταγή που κατέστησε τον Α.Σ. Sakura Κατερίνης για ακόμη μια φορά ως έναν εκ των πρωταγωνιστών στο Τζούντο στην Ελλάδα.

Η εντυπωσιακή επίδοση αυτή αναδεικνύει την αφοσίωση και το ταλέντο των νέων αθλητών και αθλητριών, καθώς και τον ακούραστο και επαγγελματικό χαρακτήρα του συλλόγου.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Α.Σ. Sakura Κατερίνης για την εξαιρετική επίδοση στο πιο πρόσφατο πρωτάθλημα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΧΡΥΣΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ KΥΒΕΛΙΔΗΣ -90κ.
ΧΑΛΚΙΝΟ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΣΙΔΟΥ -57κ.
ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ -63κ.
ΙΡΙΔΑ ΧΡΥΣΑΚΗ -63κ.

ΜΙΚΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ: 2Η ΘΕΣΗ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

1. ΦΑΝΗ ΠΡΙΦΤΗ
2. ΙΡΙΔΑ ΧΡΥΣΑΚΗ
3. ΑΝΝΑ ΤΣΑΚΝΑΚΗ
4. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ