Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε την βασιλόπιτα της η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας

Χθες Κυριακή 04-02-24 στο café IRISH στη Κατερίνη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2024.

Σύσσωμο το Δ.Σ. και πολλά μέλη αλλά και φίλοι της Ένωσης χάρηκαν παραδοσιακές στιγμές, ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία και νέες δημιουργίες. Ο πρόεδρος κ. Άγγελος Αγγελίδης ευχαρίστησε τους παρόντες αλλά και τους απόντες που στηρίζουν έμπρακτα το έργο της Ένωσης. Αναφέρθηκε στην ιστορία της βασιλόπιτας και τόνισε χαρακτηριστικά "ο χρόνος είναι σαν το νερό που κυλάει πάντα προς μια κατεύθυνση. Όπως δε το νερό μεταφέρει και φέρνει πολλά αλλά και ξεδιαλύνει και απομακρύνει πολλά έτσι και ο χρόνος πολλά μας φέρνει αλλά και πολλά τα παίρνει και σιγά-σιγά τα πάει μακριά και τα κάνει λήθη και παρελθόν".

Τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Μπρουσκέλης, ο αντιδήμαρχος κος Μυστρίδης, ο πρόεδρος του "Λίκνο Μουσών" κ. Γκρέμος, ο μουσικός κ. Ναβροζίδης, οι καταξιωμένοι λογοτέχνες κκ Σπρίντζιος και Σιδηρόπουλος, η εικαστικός κ. Ξανθοπούλου και η νομικός κ. Παπανικολάου.