Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Πανελλαδική ημέρα δράσης και αγωνιστικής διεκδίκησης για τους υπαλλήλους των Περιφερειών Ελλάδας

To Toπικό Τμήμα Πιερίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε στις 4 Απριλίου και ώρα 13:30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κτίριο των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της Πανελλαδικής ημέρας Δράσης και Αγωνιστικής διεκδίκησης που κήρυξε η ΟΣΥΑΠΕ, Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας. Στα αιτήματα της Ομοσπονδίας συμπεριλαμβάνονται οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, οι αυξήσεις στους μισθούς πάνω από τον πληθωρισμό, η επαναφορά του 13ου & 14ου μισθού, η λήψη μέτρων κατά της ακρίβειας, η ικανοποίηση των αιτημάτων μας για τα ζητήματα των μετακινήσεων των υπαλλήλων που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία, η χορήγηση «ελεγκτικού επιδόματος» στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τις υποστηρικτικές δομές, η πλήρης νομική κάλυψη κ.α..

Οι υπάλληλοι συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δημόσιο αλλά και να αγωνίζονται και να διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο τόσο για τους ίδιους όσο και για όλους τους πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος ο Γραμματέας
Δομνίκη Καράντζιου Οδυσσέας Στεργιούλας