Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Έπαιξαν για καλό σκοπό! (Φωτογραφίες - Βίντεο)

Τουρνουά ποδοσφαίρου
Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου 2024 ο "ΠΟΣΥΠΑ" (Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαίρου Πιερίας), με την συμμετοχή των παλαιμάχων του Πιερικού και τις Πιερίδες Μούσες.

Το τουρνουά έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο κρατικό κτήμα Κατερίνης και ο σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια για τους απόρους της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ο σκοπός επετεύχθη και συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα, κάτι που έκανε τον προπονητή και εμπνευστή αυτής της εκδήλωσης κ. Αντώνη Βλάγκα να εκφράσει τις ευχαριστίες του στις συμμετέχοντες ομάδες, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για την ευγενική παραχώρηση των γηπέδων για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού τουρνουά αλλά και στους παράγοντες της διαιτησίας Δαμιανό Ευθυμιάδη, Σταφίδα Βαγγέλη και Παναγιώτη Σκαμπαρδώνη για την συμβολή τους στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης, το πλούσιο θέαμα που παρακολουθήσαμε τόσο από τις ομάδες των παλαιμάχων όσο και από την γυναικεία ομάδα των Πιερίδων Μουσών, αποζημίωσε όσους βρέθηκαν χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Π.Ε.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους!