Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Ανοιχτή Επιστολή – Κάλεσμα



Αγαπητοί Πιεριείς, συμπολίτες μου.
Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 15:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ δίνουμε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, συνάντηση με την ιστορία μας που έχει γράψει η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την πόλη μας.
Ένας σύλλογος, μια ομάδα, μια ιστορία, μια πόλη…
Φίλαθλοι, οπαδοί, πολίτες, φίλοι..

Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος ανοίγει το Σάββατο. Μας καλεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας, μας καλεί η ιστορία του, μας καλεί το ένδοξο παρελθόν του, πρέπει να είμαστε εκεί ώστε να συσπειρωθούμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Το οφείλουμε ο ένας στον άλλον. Το οφείλουμε τελικά στους εαυτούς μας.
Μην αφήσουμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ, την ομάδα της καρδιάς μας, στη μέση της πορείας του. Μην δώσουμε την ευκαιρία να μας τον στερήσουν.
Είμαστε όλοι ένα, μία γροθιά. Ο ένας θα τραβάει και θα στηρίζει τον άλλον κι όλοι μαζί θα ζήσουμε καλύτερες στιγμές από το ένδοξο παρελθόν μας.
Εδώ στην Κατερίνη μάθαμε να δημιουργούμε σ’ όλα τα επίπεδα και πρέπει όλοι να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.
Ελάτε! Πάμε μαζί, παρέα όλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διοικήσεις, φίλαθλοι, οπαδοί, λαός, γιατί ο κόσμος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είσαι εσύ κι εσύ κι εσύ… όλοι εμείς, δεν περισσεύει κανείς.
Πιστεύω στη συλλογικότητα, στην ευγενή άμιλλα και στο ήθος των συμπολιτών μου και ευελπιστώ στην αμέριστη συμπαράσταση όλων μας αρχής γενομένης από το Σάββατο 28/3/15 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, να ξεκινήσουμε ένα πρωτοποριακό και φιλόδοξο εγχείρημα που θα μας χαρίσει πάλι τα χαμόγελα. Διότι η μάχη συνεχίζεται.
Ας δώσουμε την ανάσα που έχει ανάγκη ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για να συνεχίσει όχι απλά να αναπνέει, αλλά να δρα, να δημιουργεί και να προσφέρει χαρές, συνοδευόμενος πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα.
Ομάδα και κόσμος μία γροθιά, στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας, της υπερηφάνειας και του αλληλοσεβασμού.
Μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες κοινωνικές καταστάσεις που ζούμε,
ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν θα αφεθεί να βαδίσει μόνος του το δύσκολο δρόμο, αλλά θα έχει τη συμπαράσταση όλων ημών των ανθρώπων του μόχθου και του φιλότιμου. Ας αναπνεύσουμε κι ας δώσουμε στους εαυτούς μας το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας ότι υπάρχει ένα καλύτερο αύριο!
Ο δρόμος των θυσιών αφενός και της ενότητας αφετέρου είναι μονόδρομος.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ένα όνομα, μια ομάδα που δεν τελειώνει ποτέ!

Σημ.: Δεν εκπροσωπώ κανέναν πλην του εαυτού μου.

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
Δάσκαλος