Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ευχές Σοφίας Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το Πάσχα


Για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, τη μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού, εκφράζω από καρδιάς, τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, γαλήνη και προκοπή.

Το διαχρονικό και ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης μας υπενθυμίζει και μας διδάσκει ότι μετά τις δοκιμασίες ακολουθεί πάντα μια «Ανάσταση» αρκεί να εφοδιαστούμε με πίστη στις δυνάμεις μας, θέληση, επιμονή και υπομονή προκειμένου να εμπνευστούμε για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας. Άλλωστε, η θυσία του Θεανθρώπου μας δημιουργεί μια προσμονή για το καλύτερο, μας δυναμώνει και μας φανερώνεται την αισιόδοξη και θετική πλευρά της ζωής, αφού γεννιέται η ελπίδα στις καρδιές μας, ότι ο προσωπικός και κοινός μας αγώνας θα φέρει λύτρωση στα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Εύχομαι με την Ανάσταση του Θεανθρώπου να επέλθει και η ψυχική μας ανάταση που τόσο έχουμε ανάγκη, να τονώσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση αλλά και να σημάνει ανάσταση των προσδοκιών του λαού και την απαρχή ενός νέου ξεκινήματος για την πατρίδα μας, που με σκληρή δουλειά, ενότητα, ομοψυχία, συλλογική δημιουργία και πρόγραμμα θα επανέλθει δυναμικά η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και θα οδηγηθεί σε δρόμους προόδου και ανταγωνιστικότητας.

Το Άγιο Φως της Ανάσταση ας φωτίσει τη σκέψη μας να στηρίξουμε συνανθρώπους που μας χρειάζονται, να ενεργούμε με αγάπη, ανθρωπιά, συνοχή και ανιδιοτέλεια με γνώμονα την αλληλεγγύη και τη συνεισφορά στο διπλανό μας, αλλά και ας φωτίσει νέους δρόμους ανάπτυξης και δημιουργίας οικοδομώντας σε στέρεες πλέον βάσεις και σωστές αξίες τα θεμέλια τη χώρα μας.


Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ