Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Απορία αναγνώστη για τα έργα που γίνονται πάνω από την σήραγγα της Κατερίνης.



Θα  ήθελα να ρωτήσω (ρητορικά) εάν είμαστε ενήμεροι για τις εργασίες διαμόρφωσης του κοινόχρηστου χώρου που έχουν ξεκινήσει πάνω από την σήραγγα Μέγας Αλέξανδρος στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης.
Θεωρώ ότι ο Δήμος Κατερίνης δεν το έχει επικοινωνήσει καθόλου αυτό το κρίσιμο έργο σε κοινόχρηστο χώρο που βρίσκεται τόσο κοντά στον αστικό ιστό αλλά και εμείς οι ίδιοι οι πολίτες δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει ( για π.χ πάρκο, παιδική χαρά, περιπατητικές διαδρομές, γηπεδάκια) η απλά ένα γκαζόν με χαμηλές φυτεύσεις (δηλαδή κάτι απλό αλλά και λιτό - φτηνό στο ύφος της εποχής.......).
Παρακαλώ θα ήταν σωστό τουλάχιστον να ενημερωθούν οι κάτοικοι του Δήμου Κατερίνης για το τι είδους παρέμβαση θα γίνει και στην τελική ένα απλό σχέδιο για να ξέρουμε τι θα δούμε.
Γνωρίζω ότι το εκτελεί η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ως ανταποδοτικό έργο με δικά του έξοδα (έσοδα διοδίων καλύτερα..........), αλλά δεν γνωρίζω πόσο θα κοστίσει και εάν θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο......

Εύστοχη η απορία του φίλου αναγνώστη της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ", όντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα αυτό, αν και σημαντικό.
Ούτε από τον Δήμο Κατερίνης, ούτε από την Αιγαίον..
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, μπορεί να μας ενημερώσει στο email της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ":


pierikialithia@gmail.com