Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Διευθυντής σχολείου βάφει την αυλή του σχολείου του μόνος του! (Φωτογραφίες)



Παρότι ο ίδιος δεν ήθελε να δημοσιοποιήσουμε τις φωτογραφίες, εμείς το κάνουμε διακινδυνεύοντας μια…αγωγή!
Σήμερα το πρωί λοιπόν ο Διευθυντής του σχολείου που βλέπεται μαζί με δυο εκπαιδευτικούς ξεκίνησαν να βάφουν την αυλή του σχολείου αλλά και άλλους χώρους από ότι διαπιστώσαμε.
Ίσως αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς ότι κάθονται, αλλά οι φωτογραφίες αποδεικνύουν το αντίθετο..
Από ότι μάθαμε στο συγκεκριμένο σχολείο οι πio πολλές εργασίες γίνονται από τους εκπαιδευτικούς και τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων, και στις πio πολλές από αυτές τις εργασίες τα χρήματα τα βάζουν από τις τσέπες τους οι άνθρωποι…



Παραδείγματα προς μίμηση όχι τόσο για τις εργασίες αλλά για το ήθος αυτών των ανθρώπων (εκπαιδευτικών και γονιών) που στην δύσκολη περίοδο κρίσης που διανύουμε κρατάνε με νύχια και με δόντια τα σχολεία όρθια για να μπορούν τα παιδιά μας να μαθαίνουν γράμματα με αξιοπρέπεια!
Συγχαρητήρια στους γονείς όχι μόνο αυτού του σχολείου αλλά και πολλών άλλων που με προσωπικό χρόνο, κόπο και χρήμα κρατάνε τα σχολεία μας σε ένα επίπεδο αξιοπρεπές προσφέροντας στα παιδιά αυτά που κάποιοι άλλοι έπρεπε να προσφέρουν αλλά σταμάτησαν πλέον να το κάνουν..