Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

LET’S DO IT 2015 ΣΤΗΝ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ




Η εαρινή περίοδος ξεκινάει για την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας με την οργάνωση και πραγματοποίηση εθελοντικού καθαρισμού και ποδηλατοβόλτας στα πλαίσια της καμπάνιας Let’s Do It, Greece που διοργανώνεται για 4η χρονιά στη χώρα μας.
8.000.000 εθελοντές και περισσότερες από 110 χώρες ενώνουν την προσπάθειά τους με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στο περιβάλλον. Κάθε χρόνο, πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Φέτος, την Κυριακή 26 Απριλίου, συντονίζονται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.
Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας,  στα πλαίσια του οικολογικού της χαρακτήρα, διοργανώνει, την Κυριακή 26 Απριλίου στις 11:00, εθελοντικό καθαρισμό στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας. Στόχος μας είναι να χαρούμε την επαφή με την φύση και να συμβάλλουμε όλοι στην διατήρηση του καθαρού περιβάλλοντος. Στη συγκεκριμένη δράση συμμετέχουν η Τοπική Κοινότητα Νεοκαισάρειας, ο Ποντιακός Σύλλογος Νεοκασάρειας "ο Πόντος" και ο Ιστορικός Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Νεοκαισάρειας "ΚΟΤΖΑ-ΑΝΑΣΤΑΣ". Η Ποδηλατική Από-Δραση προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους, σχολεία, συλλόγους και κάθε μεμονωμένο εθελοντή να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια.
Το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας αποτελεί πνεύμονα οξυγόνου λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κατερίνης και οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην συντήρησή του.
Ομάδα ποδηλατών θα ξεκινήσει από την πλατεία Ελευθερίας στις 10:15 ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να μας συναντήσουν απευθείας στο πλατανόδασος στις 11:00.
Εκ του Δ.Σ.