Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω..καθαριότητας.

Σήμερα το πρωί στις 8:30 με 9:00 σε έναν από τους ποιο κεντρικούς δρόμους της πόλης μας δημιουργήθηκε κυκλοφορικό κομφούζιο λόγω της..προσπάθειας της υδροφόρας του Δήμου Κατερίνης να πλύνει τους δρόμους.
Καταρχήν το πλύσιμο των δρόμων της πόλης είναι μια θετική ενέργεια από τον Δήμο και μπράβο στα παιδιά της καθαριότητας για το έργο που προσφέρουν.

Αλλά 8:30 το πρωί την ώρα που..


όλοι πάνε στις στις δουλειές τους (μάλιστα σε έναν δρόμο που έγινε για να δοθεί μεγαλύτερη ταχύτητα στην κυκλοφορία επί της οδού Σβορώνου μπροστά στην ΔΕΥΑΚ-ασχέτως όταν έγινε ο δρόμος οι αρμόδιοι γνώριζαν ότι υπάρχει Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο εκεί και αποφάσισαν να κάνουν τον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και διπλής κατευθύνσεως..) το να στέλνεις την υδροφόρα και να κόβει όλη την κίνηση είναι επιεικώς απαράδεκτο..
Σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα, φορτηγά που προμηθεύουν τα μαγαζιά και πεζοί μπλέξανε μέσα στο κομφούζιο που επικρατούσε για αρκετή ώρα.
Μάλιστα λίγα λεπτά νωρίτερα ο δρόμος ήταν γεμάτος από μικρά παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο και μπράβο στον οδηγό της υδροφόρας που περίμενε μακριά ώστε να μπούνε τα παιδιά στο σχολείο πριν αρχίσει να πλένει τον δρόμο.
Οι καταστηματάρχες της περιοχής διαμαρτύρονταν γιατί μόλις είχαν ανοίξει τα μαγαζιά τους, είχαν πλύνει και καθαρίσει και το νερό τους τα μούσκεψε όλα..

Λίγο παραπάνω καλύτερος σχεδιασμός δεν βλάπτει.

Το έργο που προσφέρετε μην το ακυρώνετε μόνοι σας.