Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Μήνυμα για την Πρωτομαγιά της Πολιτευτή του κόμματος "Τελεία" Ν. Πιερίας κας Μαρίας Νικολαίδου



Η Πρωτομαγιά, ημέρα μνήμης και τιμής, συμβολίζει και υπενθυμίζει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο, αποτελεί μάλιστα σταθμό και αφετηρία για νέες διεκδικήσεις, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, των συνθηκών και των όρων εργασίας.
Η πολιτική των τελευταίων ετών και τα μνημόνια έχουν γυρίσει τη χώρα στον εργασιακό μεσαίωνα.
Έχει καταπατηθεί η ανθρώπινη προσωπικότητα, η αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίες, η κοινωνική δικαιοσύνη και η δημοκρατία. Περικοπές μισθών και συντάξεων, ανεργία και κλείσιμο πολλών μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχουν οδηγήσει στο κοινωνικό περιθώριο χιλιάδες Έλληνες και έχει στερήσει την ελπίδα από τους νέους που αποτελούν το μέλλον της Ελλάδος. ΄
Είναι χρέος λοιπόν των κυβερνώντων αλλά και όλων μας να κάνουμε σωστές πολιτικές κινήσεις, να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις και να αναζητήσουμε αποτελεσματικούς τρόπους διεξόδου από την κρίση.

 Να αγωνιστούμε από κοινού για έναν κόσμο ισότητας, ευημερίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, μέσα από την ανάπτυξη, την στήριξη της επιχειρηματικότητας, την δημιουργία θέσεων εργασίας, την διασφάλιση των κοινωνικών παροχών και των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας.