Τρίτη 5 Μαΐου 2015

«Εκλογές αντιπροσώπων για συνέδριο Ο.Λ.Μ.Ε.»



Θέμα: «Εκλογές αντιπροσώπων για συνέδριο Ο.Λ.Μ.Ε. - Οικονομική Τακτοποίηση Συναδέλφων»
Όσοι ψηφίσατε στις εκλογές της Ε.Λ.Μ.Ε. τον περασμένο Δεκέμβριο συμμετέχετε κανονικά και στις εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ στις 14 Μαΐου χωρίς επιπλέον πληρωμή.
Όσοι είχατε ενταχθεί στη ρύθμιση των τριών δόσεων, θα πρέπει να πληρώσετε 10 € (2η δόση)
Για όσους από εσάς δεν ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές, ισχύουν τα παρακάτω:


Α) Μόνιμοι εκπαιδευτικοί ενταγμένοι στην Ε.Α.Π:
Ψηφίζετε, χωρίς να πληρώσετε άλλο ποσό.
Β) Μόνιμοι εκπαιδευτικοί μη ενταγμένοι στην Ε.Α.Π.:
1) Μπορείτε να καταθέσετε υπεύθυνη δήλωση την ημέρα των εκλογών, που αντιστοιχεί σε 1,66 το μήνα και να ενταχθείτε στην Ε.Α.Π., οπότε σ’ αυτήν την περίπτωση δεν πληρώνετε τίποτα.
2) Πληρώνετε επιτόπου στις εκλογές την συνδρομή της ΕΛΜΕ, αλλά και την αντίστοιχη συνδρομή της ΟΛΜΕ για ένα χρόνο, συνολικά 20 €.
Γ) Μόνιμοι εκπαιδευτικοί αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ:
1) Όσοι πληρώνετε συνδρομή σε άλλη ΕΛΜΕ, κατά την διάρκεια των εκλογών θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη βεβαίωση μισθοδοσίας από την αντίστοιχη ΕΛΜΕ, που ανήκετε, όπου θα φαίνεται η παρακράτηση.
2) Αν δεν πληρώνετε συνδρομή στην ΕΛΜΕ στην οποία ανήκετε, τότε θα πληρώσετε  για την τρέχουσα σχολική χρονιά  την συνδρομή για ΕΛΜΕ και την αντίστοιχη συνδρομή της ΟΛΜΕ, δηλαδή συνολικά 20 €.
Δ) Αναπληρωτές - Ωρομίσθιοι:
Θα πληρώσετε για την τρέχουσα σχολική χρονιά την συνδρομή για ΕΛΜΕ και την αντίστοιχη συνδρομή της ΟΛΜΕ, δηλαδή συνολικά 20 €.
Ο Πρόεδρος



Βαρδακώστας Γεώργιος

Η Γενική Γραμματέας



Ζιώγα Όλγα