Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-Αιώνιος καλπασμός του Γιώργου Λιάνη χθες το βράδυ στην «ΕΚΑΒΗ». (Φωτογραφίες)



Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην «ΕΚΑΒΗ» για να παρακολουθήσει την συναυλία-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη και την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη, «ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ».
Μαγική βραδιά με την ορχήστρα νέων του Δίου, να ξεσηκώνει και να συγκινεί το κοινό υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκου Πατρή.
Ο Κώστας Μυστακίδης, μάγεψε με την αφήγηση του, ενώ οι τραγουδιστές Φιλιώ Σέρβου, Αλέξης Ηλιάδης και Νίκος Μπίνος ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.
Ο Περικλής Χατζηγιάννης άψογος στον ρόλο του παρουσιαστή και συντονιστή της βραδιάς, και ο Πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ Γρηγόρης Παπαχρήστος έβαλε την υπογραφή του σε μια ακόμη υπέροχη εκδήλωση που σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια για να προσφέρει πολιτισμό και Παιδεία στην κοινωνία της πόλης μας.

Ο Γιώργος Λιάνης παρουσίασε άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου συνθέτη και στο τέλος υπέγραψε τα βιβλία του και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ζήσσης Ζάννας που είχε μια όμορφη στιχομυθία με τον κ.Λιάνη, και τον τελευταίο να τον παροτρύνει δημόσια να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξεπεράσει η χώρα τα προβλήματα.
Επίσης παρών ήταν ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης κ. Παυλίδης Θόδωρος, ο κ. Ρουκάς Δημήτρης επιστημονικός συνεργάτης της Περιφέρειας, ο κ. Καζταρίδης που μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη, ο κ. Δημήτρης Μπέης, και φυσικά το "team" του βιβλιοπωλείου Νέστωρ που βοήθησε στην διανομή του βιβλίου του κ. Λιάνη.