Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Οι πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Το Ξαθέρι»






Με μεγάλη  επιτυχία διεξήχθη η 2η  εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε  ο σύλλογος Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι» σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, την Κυριακή 10/05/2015 και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου, Α. Παπάγου14.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου μας και έλαβαν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία. Η ευαισθησία και η διάθεση προσφοράς που επέδειξαν,  αναδεικνύουν την υψηλή αξία του ανθρωπισμού.


ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


Το παρόν έδωσε «το ξαθέρι» , ο σύλλογος Κρητών Πιερίας, με το εφηβικό τμήμα του συλλόγου στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Κατερίνης την Κυριακή 10 Μαΐου  για τον εορτασμό της παγκόσμιας  γιορτής της μητέρας . Ευχαριστούμε το δήμο Κατερίνης που μας έδωσε για άλλη μια φορά  την ευκαιρία να τιμήσουμε κι εμείς με το δικό μας τρόπο τις μανούλες όλου του κόσμου.


O σύλλογος Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι» την  Κυριακή 10 Μαΐου 2015  πήρε μέρος στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε ο Μικρασιατικός σύλλογος Πιερίας. Ο χορός πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΠΙΕΡΙΔΑ όπου το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας παρουσίασε αντιπροσωπευτικούς χορούς της Κρήτης. Απέσπασε ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους θεατές και συνέβαλε με τη ζωντάνια του στο κέφι των παρευρισκόντων. Συγχαρητήρια στον πολιτιστικό σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας  για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους.



Με τιμή
Το Δ.Σ.