Τρίτη 26 Μαΐου 2015

«Δημιουργώ για το Δάσος»


Για μας, το καλοκαίρι ξεκίνησε! Ελάτε να συζητήσουμε για την πυροπροστασία των δασών μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σας προσκαλούν την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, από 09:00 έως 13:30, στην κεντρική πλατεία Κατερίνης, στην εκδήλωση «Δημιουργώ για το Δάσος».

Θα παρουσιαστούν έργα, κατασκευές και δρώμενα των μαθητών/τριων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης που θα αφορούν την δημοφιλή δράση «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος 2015» που οργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Ταυτόχρονα, μέλη της συντονιστικής επιτροπής της ΕΟΔνΠ θα διανέμουν έντυπο υλικό για την πυροπροστασία των δασών μας και θα ενημερώσουν τους πολίτες για την φετινή δράση.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 450 μαθήτριες και μαθητές από 6 Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας. Μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια και στην κατασκευή 4 πινάκων ζωγραφικής μεγάλων διαστάσεων, οι οποίοι θα δημοπρατηθούν με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου «Αλέκος Φτίκας».


Πληροφορίες: 6981 66 51 58 WhatsUp