Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


    Συνάντηση γνωριμίας με τους εθελοντές του 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου 2015.
   Καλωσορίζοντας τους εθελοντές το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και συντονίστρια της εφορείας οργάνωσης εκδηλώσεων και υποδομών του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ Ζαφείρω Κουσιοπούλου, αφού τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του οργανισμού, επισήμανε:

   «Για τον ΟΡ.ΦΕ.Ο. ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι με την όλη διοργάνωση. Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ συνεχίζει να υφίσταται και να μεγαλουργεί χάρις στον εθελοντισμό των συμπολιτών μας που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αγαπούν τον πολιτισμό και εργάζονται για αυτόν. Όπως ασφαλώς γνωρίζετε ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. είναι οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και στηρίζεται καθαρά στην υποστήριξη των δραστήριων φίλων του.
   Φέτος λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας, θεωρούμε ότι ο πολιτισμός μπορεί να αποτελέσει μια ισχυρή απάντηση στην κρίση. Είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να συμβάλλουμε όλοι ώστε να πετύχει το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ. Και θα πετύχει και με τη δική σας βοήθεια.
   Το πρόγραμμα του 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ το οποίο ήδη αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες, παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Δήμο Κατερίνης, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Βελβεντό Κοζάνης. Έτυχε θετικής αποδοχής και ανάλογων σχολίων από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και από το κοινό.
   Με τους συνεργάτες του ΟΡ.ΦΕ.Ο. έχουμε ετοιμάσει το πλάνο των εργασιών και το οποίο θα σας το παρουσιάσουμε, περιμένοντας στη συνέχεια και από εσάς, θέσεις και προτάσεις που σίγουρα θα συμβάλλουν στην ορθότερη και επιτυχή οργάνωση του εγχειρήματος. Σας ευχαριστώ πολύ.»
   Στη συνέχεια ο υπεύθυνος οργάνωσης των εκδηλώσεων του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Κώστας Μυστακίδης παρουσίασε την οργανωτική δομή και τους τρόπους υλοποίησης του θεσμού των εθελοντών, ενώ η συντονίστρια της ομάδας των εθελοντών Ροδή Ναβροζίδου επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του εθελοντικού προγράμματος του 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ.