Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

«Της Κακομοίρας» έγινε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Με την προβολή της ασπρόμαυρης Ελληνικής ταινίας «Της Κακομοίρας» συνεχίστηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου το πρόγραμμα του Θερινού 12λογου 2015.
Κι αν η Ελληνική κοινωνία τα τελευταία 40 χρόνια είχε σενάριο, αυτό δε θα ήταν διαφορετικό από εκείνο της - σύμφωνα με πολλούς - καλύτερης ελληνικής κωμωδίας η οποία πέρα από το γέλιο, μας γυρίζει  χρόνια πίσω, σε άλλες αθώες εποχές. Σε τέτοιες εποχές γύρισαν για λίγο και οι θεατές του Καπνικού Σταθμού και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας οι οποίοι το καταχάρηκαν.
Η αυλή του Καπνικού Σταθμού, φορώντας όπως πάντα τα καλά της, υποδέχτηκε τους θεατές οι οποίοι με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν στο προαιρετικό κάλεσμα της ομάδας για φάρμακα ή τρόφιμα. Συγκεντρώθηκαν με τον τρόπο αυτό, φάρμακα και τρόφιμα για τους αποδέκτες συμπολίτες μας, του Κοινωνικού Φαρμακείου των Γιατρών του Κόσμου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Κι όλοι εμείς γίναμε μια μεγάλη παρέα και θυμηθήκαμε παλιές κλασικές ελληνικές διαφημίσεις οι οποίες έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη μας, είδαμε πάλι μετά από χρόνια τα «προσεχώς» ενώ ακόμη κι οι μικρότεροι φίλοι της ομάδας και του κινηματογράφου, γέλασαν με την ψυχή τους κι η αυλή του Καπνικού Σταθμού γέμισε - εκτός από μυρωδιές ανθισμένων λουλουδιών - με γέλια και χειροκροτήματα.
Στο διάλειμμα, μέλος της ομάδας με το καλαθάκι του, προσέφερε ποπ κορν σε όλους, έτσι για να θυμηθούμε τα χρόνια τα παλιά .... Επίσης υπήρχαν πασατέμπο, τσιπς και αναψυκτικά για τους πιο θεριακλήδες του είδους.


Επόμενη εκδήλωση του Θερινού 12λογου είναι η Παραδοσιακή Κουζίνα η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.