Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

''ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ 84ης ΓΣ ΤΗΣ ΔΟΕ''

Συναδέλφισσα/συνάδελφε,
Πάει καιρός από τότε που το κοινωνικό αγαθό που ονομάζεται Εθνική, Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία έχει περιπέσει στη δίνη μεγαλόστομων εξαγγελιών και μεταρρυθμίσεων δίχως όραμα και διάλογο, καταστροφικών σχεδιασμών, άστοχων πειραματισμών, πρόχειρων αλλαγών και ανούσιων εκπαιδευτικών πολιτικών.
Τα μόνα που παραμένουν ακέραια, αναλλοίωτα και σταθερές αξίες στην Εκπαίδευση είναι η ψυχή, το φιλότιμο, η προσφορά και η εργατικότητα των εκπαιδευτικών.
Οι άδικες και αντιεκπαιδευτικές μνημονιακές πολιτικές που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια και στην εκπαίδευση, υποβάθμισαν τη ζωή και το έργο μας, έπληξαν την αξιοπρέπειά μας και ακύρωσαν τα όνειρά μας.
Δυστυχώς, τα πρώτα βήματα της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας ακολουθούν αυτά των προηγούμενων. Ο αιφνιδιασμός, η αποσπασματικότητα και η έλλειψη διαλόγου έχουν υιοθετηθεί ως τακτική.


Αγαπητή, -έ συνάδελφε,
Στο πλαίσιο αυτό στις εκλογές την Πέμπτη 4 Ιουνίου   στην ''ΕΚΑΒΗ'' καλείσαι να επιλέξεις τους αντιπροσώπους σου για την 84η Γενική Συνέλευση του Κλάδου που με τη σειρά τους θα εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ο.Ε. και θα σε εκπροσωπούν την επόμενη διετία στις Γενικές Συνελεύσεις της Ομοσπονδίας μας.
Καλείσαι να κρίνεις και τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της παράταξης των σταθερών θέσεων και των διαχρονικών αρχών κι αξιών, τόσο για τις ευθύνες που ανέλαβαν όσο και για τους αγώνες που έδωσαν, στο χώρο των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Από το 2012 και μετά, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκεται σταθερά με τη δική σου ψήφο στην πρώτη θέση.

Στην φωτό οι 4 απο τους 12 υποψήφιους αντιπρόσωπους για την ΔΟΕ με την ΔΑΚΕ σε επίσκεψή τους στο 1ο Δημ.Σχ Κατερίνης! Στο κέντρο ο Λάμπρου Βασίλης, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Πιερίας και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Πιερίας,δεξιά του ο γραμματέας της ΔΑΚΕ Χάϊδας Χρήστος και μέλος του ΔΣ ΣΕΠΕ, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΔΑΚΕ και μέλος του ΔΣ ΣΕΠΕ Ιωαννίδη Αναστάσιο,ενώ απο αριστερά ο Βιδάκης Χρήστος!