Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ανοιχτή «συνέλευση» για τον Πιερικό χθες στην Εκάβη.



Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η ανοιχτή συνέλευση-άτυπη συνέλευση-έκτακτη Γεν. Συνέλευση-τακτική Γεν. Συνέλευση.. του ερασιτέχνη Πιερικού στην Εκάβη Κατερίνης.

Φυσικά σημασία δεν έχει πως ονομάστηκε τελικά η συνέλευση αλλά τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε.

Παρουσιάστηκε η μοναδική όπως δήλωσε ο ερασιτέχνης πρόταση για τον Πιερικό, του συμπολίτη μας κ. Χρήστου Μανώλα.


Κόσμος υπήρχε στην αίθουσα, αλλά όχι όσο θα περίμενε κανείς για μια τόσο σοβαρή υπόθεση όπως είναι το μέλλον του Πιερικού.

Θα έπρεπε η Εκάβη να ήταν πλημμυρισμένη από κόσμο, που δεν ήταν και αυτό από μόνο του λέει πολλά..

Όσοι ήταν μέσα στην αίθουσα πάντως συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση και αυτό που δεν μας άρεσε ήταν ότι ο κόσμος ήταν χωρισμένος και ότι υπήρχε μια διάθεση αντιπαλότητας προς τους οργανωμένους φίλαθλους του Πιερικού, κάτι που μόνο καλό δεν κάνει στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή στα διοικητικά της ομάδας, αλλά και γενικά σύλλογος που δεν έχει καλές σχέσεις με τους οργανωμένους δεν μπορεί να πάει μπροστά.

Άρα το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να πράξει η νέα διοίκηση του Πιερικού (όποια και αν είναι αυτή) είναι να επαναφέρει την ηρεμία στις σχέσεις με τον κόσμο της Κατερίνης, γιατί εκτός της κόντρας με τους οργανωμένους, η απουσία χθες του κόσμου της Κατερίνης δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Γιατί η δύναμη ενός συλλόγου ήταν και θα είναι ο κόσμος του.

Χωρίς υποστήριξη από τον κόσμο και την τοπική κοινωνία δεν μπορείς να πας μπροστά.

Ακούστηκαν πολλά, απειλές για μηνύσεις, καταγγελίες για συκοφαντικά δημοσιεύματα, προσωπικές κόντρες, αλλά εκτός της παρουσίασης της πρότασης του κ. Μανώλα δεν προέκυψε κάτι το ιδιαίτερο ή καλύτερα, κάτι που ο κόσμος δεν γνώριζε μέχρι χθες.

Ο Πρόεδρος του Πιερικού, κ. Παπαδόπουλος μίλησε και είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που θα τα αναλύσουμε στη συνέχεια.

Είχαν ενδιαφέρον πάντως όσα είπε..

Φυσικά κανείς λογικός άνθρωπος δεν περίμενε ότι θα βρίσκονταν κάποιος ή κάποιοι χθες να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την ομάδα.
Αυτά δεν γίνονται έτσι…
Σε μια ανοιχτή δημόσια εκδήλωση..
Δεν πιστεύουμε να νόμιζε ή να ήλπιζε κανείς χθες ότι ξαφνικά θα άνοιγε η πόρτα της Εκάβης και θα έμπαινε μέσα κάποιος και θα έλεγε… ήρθα να πάρω τον Πιερικό!

Άρα η χθεσινή συγκέντρωση έγινε για να παρουσιαστεί ο νέος Πρόεδρος του Πιερικού;

Ο χρόνος θα δείξει και πιστεύουμε και πολύ γρήγορα μάλιστα, γιατί χρόνος δεν υπάρχει για τον Πιερικό.

Συγκεντρώσεις σαν την χθεσινοβραδινή δεν είναι κακές, μπορεί να μην δίνουν άμεσα αποτελέσματα για τον σκοπό που γίνονται αλλά δίνεται η δυνατότητα σε όποιον θέλει να καταθέσει την άποψη του, να ρωτήσει, να κρίνει και να ενημερωθεί.

Στην συνέχεια σε άλλα ρεπορτάζ, θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τι είπαν όσοι πήραν τον λόγο χθες.