Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη του βουλευτή Πιερίας Ζήση Ζάννα στη ΖΕΥΣ Ακτινίδια




Την ανάγκη στήριξης της αγροτικής παραγωγής αλλά και της μεταποίησης των αγροτικών μας προϊόντων με στόχο την αύξηση των εξαγωγών επισήμανε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ζήσης Ζάννας κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της ΖΕΥΣ Ακτινίδια Α.Ε. – Ο.Π. στην Καρίτσα Πιερίας.
Ο κ. Ζάννας, που συνοδευόταν από τον υπεύθυνο του Αγροτικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Κρίτωνα Τσικλιά, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.  κ. Μανώση και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Παπακώστα για τις δράσεις και την πορεία της εταιρείας και την οργάνωση παραγωγών ΖΕΥΣ.
Ο βουλευτής τόνισε μεταξύ άλλων ότι η νέα κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με στόχο την στροφή στην πρωτογενή παραγωγή και με προτεραιότητα τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τα αγροτοδιατροφικά συμπλέγματα. Συγχρόνως, δίνεται έμφαση στην έρευνα και την τυποποίηση και μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων με εξαγωγικό προσανατολισμό.
 Ο κ. Ζάννας εξήρε το σπουδαίο έργο της εταιρίας που στην πολύχρονη πορεία της έχει καταφέρει να αναδείξει και να προωθήσει στη διεθνή αγορά τα προϊόντα της πιερικής γης, και συγχρόνως να προσφέρει ένα διασφαλισμένο εισόδημα για τους παραγωγούς της περιοχής μας.