Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Πιερικού στην Εκάβη.

Σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην Εκάβη μια ακόμη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Πιερικού με σκοπό την εύρεση λύσης για τα διοικητικά της ομάδας της πόλης μας.
Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι πάμε σε νέα Γ.Σ. την Τρίτη ή την Τετάρτη περιμένοντας την απόφαση της football league για το αν η ομάδα αγωνιστεί τελικά στην Β’ ή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Τσιτιρώκης ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από κάποιον μεμονωμένο επιχειρηματία που θα ήθελε να αναλάβει την ομάδα και να βάλει χρήματα.
Γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι που θα ήθελαν να βάλουν ο καθένας τους από 10.000 ευρώ το χρόνο για να ανταπεξέλθει ο Πιερικός στα έξοδα της χρονιάς, και μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 5-6 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Επίσης ο Πρόεδρος ανέφερε με πικρία ότι υπάρχει μεγάλη άρνηση από παράγοντες, βουλευτές, Δήμο και φορείς γενικότερα να ασχοληθούν με τον Πιερικό, ενώ σχολιάστηκε αρνητικά η απουσία ανθρώπων του Δήμου Κατερίνης σήμερα στην Γ.Σ. , όπως και η απουσία του πρώην υποψήφιου κ. Μανώλα.
Αυτό που σημάδεψε την Γ.Σ. ήταν η συγκίνηση του κ. Τσιτιρώκη όταν αναφέρθηκε στην περίπτωση ο Πιερικός να αγωνιστεί στην Α΄ τοπική κατηγορία.
Εκείνη την στιγμή βούρκωσε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ομιλία του για αρκετό διάστημα.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός μιλώντας στο βήμα, είπε ότι εφόσον τελεσφορήσει το σχήμα των 10 παραγόντων-χορηγών θα βοηθήσει και αυτός.

Η Γ.Σ. συνεχίζεται και αν υπάρχουν νεότερα θα σας ενημερώσουμε άμεσα.