Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Το τμήμα Στίβου του Αρχελάου οργανώνει και προσκαλεί Αθλητές και Φίλους την Κυριακή 23 Αυγούστου σε Μονόημερη Εκδρομή στην Σκιάθο!!!


Το τμήμα Στίβου του Αρχελάου οργανώνει και προσκαλεί Αθλητές και Φίλους την Κυριακή 23 Αυγούστου σε Μονόημερη Εκδρομή στην Σκιάθο!!! Τιμή συμμετοχής: 30.-Ευρώ το άτομο (συμπεριλαμβάνει μεταφορά με το πούλμαν και κρουαζιέρα). 
Θα περάσουμε τέλεια!!!

Το Πρόγραμμα: Αναχώρηση 5.30 απο την Πλατεία της Κατερίνης, στάση για καφέ στη Λάρισα. 9.00 ώρα Αναχώρηση με το Elisabet Cruises απο Αχίλλειο Αλμυρού Μαγνησίας για Σκιάθο, διάρκεια κρουαζιέρας περίπου 2 1/2 ώρες. Ελεύθερο χρόνο στην πόλη της Σκιάθου για δυο ώρες. Στη συνέχεια δύο ώρες ελεύθερο χρόνο για μπάνιο στις Κουκουναριές. Η ομώνυμη παραλία των Κουκουναριών ονομάζεται Χρυσή Άμμος, εξαιτίας του χρώματος της άμμου που λαμπιρίζει. Είναι μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας και το καλοκαίρι κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλές καντίνες και κέντρα διασκέδασης. Επίσης μπορεί κανείς να κάνει θαλάσσιο σκι και μπορεί να πάρει κανό, θαλάσσιο ποδήλατο και να κάνει parasailing. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα. Έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία. Επιστροφή στις 19.30 στο Αχίλλειον Μαγνησίας και αναχώρηση με το πούλμαν για Κατερίνη όπου θα φτάσουμε γύρω στις 22.30 ! Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα: Βίκυ Μπατάλα 6945395155 και Πέτρα Τσαουσίδου 6974830073
Τα Ανατολικά παράλια της Κεντρικής Ελλάδας βρέχονται από τον Παγασητικό κόλπο και είναι από τις όμορφες περιοχές της Ελλάδας. Ο Παγασητικός ενώνει την Εύβοια με το Πήλιο και συναντά το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου του Πηλίου, δημιουργώντας τοπία εξαιρετικής ομορφιάς στην Κεντρική Ελλάδα. Οι επισκέπτες της Μαγνησίας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πανέμορφες περιοχές όπου συνυπάρχουν αρμονικά το βουνό, η θάλασσα, η πλούσια βλάστηση και οι χρυσαφένιες αμμουδιές. Οι Elisabet Cruises πραγματοποιούνται πολλά χρόνια, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης και ξεκούρασης στους επισκέπτες του. Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι, διασκέδαση και πανέμορφες εικόνες, οι κρουαζιέρες συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας. Από το σημείο αναχώρησης μας στο λιμάνι του Αχίλλειου νότια του Βόλου, σας προσφέρουμε κρουαζιέρα στη Σκιάθο, που ανήκει στις Σποράδες και είναι από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος. H κρουαζιέρα μας είναι τόσο διασκεδαστικές όσο και επιμορφωτικές, ώστε όλοι οι επιβάτες μας να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και να περνούν όμορφα.