Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ

Η Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ.  Πιερίας,  χαιρετίζει  όλους τους εργαζόμενους- ες, τους συνταξιούχους , τους νέους-ες,  που πήραν  μέρος  στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ  ενάντια στο  3ο  μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ  που ψηφίστηκε  από τα  κόμματα της άρχουσας  τάξης. Παρά  τα παιχνίδια που παίχτηκαν  και παίζονται, από μερίδα βουλευτών των   κομμάτων του ευρωμονόδρομου, στην προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν  τα συμφέροντα μερίδας της αστικής τάξης , ετοιμάζοντας  να στήσουν  το νέο ανάχωμα για να εξαπατήσουν και, να μαντρώσουν  τον λαό  ξανά  στη λογική  να ψάχνει  τους νέους σωτήρες  από τα πάνω.

Η  Γραμματεία του ΠΑΜΕ  καλεί την εργατική τάξη της Πιερίας,  να συσπειρωθεί στα ταξικά σωματεία  και το ΠΑΜΕ, να αλλάξουμε  τους συσχετισμούς δύναμης στο  Συνδικαλιστικό κίνημα, να  οργανώσει  τον αγώνα στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στο γραφείο, ώστε να καταργήσουμε στην πράξη  το 3ο  μνημόνιο και  όλα τα μνημόνια.
Η  εργατική τάξη  μαζί  με τους  φυσικούς  της  συμμάχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους μικρομεσαίους ,  να  δυναμώσουν  την κοινωνική συμμαχία τους, βάζοντας  πλώρη  να πάρουμε την εξουσία, τα μέσα παραγωγής και τον πλούτο που παράγουμε  από  τα χέρια  της αστικής τάξης.
Για  να κάνουμε την κοινωνία των ονείρων μας, χωρίς μνημόνια,  χωρίς εκμεταλλευτές, χωρίς ανεργία, χωρίς φτώχια, χωρίς συσσίτια,  με τα κοινωνικά αγαθά  να μην είναι εμπόρευμα,  την προστασία του περιβάλλοντος, με  δωρεάν μόρφωση για τη νέα  γενιά, τον πολιτισμό και την τέχνη, με δωρεάν υγεία,  με την αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών  πηγών της χώρας μας και  των νέων  τεχνολογιών, στην υπηρεσία του λάου και όχι των μονοπωλίων .
Για μια κοινωνία όπου η νέα γενιά θα ατενίζει  το μέλλον με αισιοδοξία   χωρίς άγχος, για το σήμερα και το αύριο .
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ