Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Συνάντηση πριν από λίγο στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης ανάμεσα στα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και πολιτών και φορέων της πόλης μας για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου.



 
Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν σήμερα το βράδυ στον Καπνικό Σταθμό, όλα αυτά που για μια ακόμη χρονιά θα αναδείξουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου ως την κορυφαία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της πόλης μας.

Αρκετός κόσμος, νέα πρόσωπα παραβρέθηκαν και πρότειναν, συζήτησαν τρόπους και ιδέες ώστε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό να αποτελέσει μια εκδήλωση πετυχημένη και οι επισκέπτες του να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις, και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά.

Δεν μπορούμε να σας πούμε ακόμα τι αποφασίστηκε, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν εκπλήξεις και αρκετά νέα πράγματα που θα μπορέσουν οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού να απολαύσουν κατά την επίσκεψη τους εκεί.

Αυτό που δίνει μια αίσθηση επιτυχίας και της φετινής εκδήλωσης είναι ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργήσει μέσα στον Δεκέμβριο, αλλά η οργάνωση του ξεκίνησε από σήμερα το βράδι 17 Αυγούστου!

Αυτό νομίζουμε λέει πολλά…