Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Ξενόπουλος

(ΑΡΧΟΝΤΑΣ  ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ), πάντρεψε χθες στον Ι.Ν. Αγίας Άννης το γιο του Χαράλαμπο Ξενόπουλο με την Δήμητρα Γενηγεώργη.


Η χαρά του Κωνσταντίνου Ξενόπουλου μεγάλη και δεν μπορούσε και να την κρύψει.

Ο Κωνσταντίνος Ξενόπουλος, αν και έκανε σπουδαία πράγματα σε όλα αυτά τα χρόνια, και έχει αφήσει το στίγμα της δουλειάς του και της τέχνης του σχεδόν παντού, πιστεύουμε ότι ο γάμος του γιου του Χαράλαμπου καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε όλα τα προηγούμενα και είναι από τα σπουδαιότερα γεγονότα της ζωής του.

Πάρα πολλοί φίλοι από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν χθες στον Ι.Ν. Αγίας Άννης για να του ευχηθούν και να βρίσκονται δίπλα του σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Και ο ίδιος χαμογελαστός και αεικίνητος φρόντισε να ευχαριστήσει με την φιλοξενία του όλους όσους μοιράστηκαν μαζί του το γεγονός του γάμου του γιου του Χαράλαμπου.

Τα προσκλητήρια του γάμου σχεδιασμένα και ζωγραφισμένα από τον ίδιο ήταν ένα έργο τέχνης και εντυπωσίασαν όσους είχαν την τύχη να είναι καλεσμένοι στο μυστήριο.

Η παρουσία μεγάλου αριθμού ιερέων της πόλης μας στο μυστήριο δηλώνει την αξία αλλά και τον σεβασμό στο έργο του κυρίου Ξενόπουλου.

Τέλος στην γαμήλια δεξίωση είχαμε την τύχη να δούμε έναν διαφορετικό Ξενόπουλο, που αφού φρόντισε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να μην λείψει τίποτα από τους καλεσμένους του, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε αρκετές φορές δείχνοντας μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας του.

Ευχόμαστε στον Χαράλαμπο Ξενόπουλο και στην Δήμητρα Γενηγεώργη βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους.