Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Η Τροχαία Κατερίνης με τον Διοικητή της κ. Τσαουσίδη Δημήτριο κοντά στους πολίτες στην δράση (βάλε φώτα στο ποδήλατο σου-βάλε φώτα στη ΖΩΗ σου) από κοινού με την Ποδηλατική Απόδραση Κατερίνης.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

«Βάλε φώτα στο ποδήλατό σου, βάλε φώτα στη ΖΩΗ σου»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20/8 κοινή δράση της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας σε συνεργασία με την Τροχαία Κατερίνης.
Συγκεκριμένα, τα μέλη του συλλόγου και οι άντρες της Τροχαίας σταμάτησαν δεκάδες ποδηλάτες που δεν έφεραν φώτα, και αφού τους διένειμαν ενημερωτικό φυλλάδιο για τη σωστή και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου, τους τοποθέτησαν φώτα στα ποδήλατά τους.
Οι ποδηλάτες ξαφνιασμένοι στην αρχή, δέχθηκαν ευχάριστα την παραπάνω κίνηση.
Ο σύλλογος έχει επανειλημμένα επισημάνει τον κίνδυνο της μη χρήσης φώτων από τους ποδηλάτες, κάτι που συχνά αποδεικνύεται μοιραίο για τους ίδιους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρώτοι υπεύθυνοι για την αυτοπροστασία μας είμαστε εμείς οι ίδιοι οι ποδηλάτες και πως το ποδήλατο χωρίς φώτα τη νύχτα ή και το σούρουπο ισοδυναμεί με απόπειρα αυτοκτονίας.
Ευχαριστούμε θερμά την Τροχαία Κατερίνης και ιδιαίτερα το διοικητή κ. Δημήτρη Τσαουσίδη για τη συνεργασία και για τη χορήγηση των φώτων καθώς και για την πολύτιμη συμβολή τους στον τομέα της πρόληψης και της ενημέρωσης των οδηγών.


Εκ του Δ.Σ.






Φωτογραφίες: Κανταρτζής Μιχάλης-Ιωάννης Τσιαλός