Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες και ιδιαίτερα του Δήμου Κατερίνης, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή, σηματοδοτεί μία νέα περίοδο στη ζωή τους, η οποία εύχομαι από καρδιάς να ανοίξει διάπλατα ορίζοντες και επαγγελματικές προοπτικές αντάξιες των υψηλών προσδοκιών τους.
Στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα, από τις διακρίσεις αυτές των παιδιών μας αντλούμε δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς των υποψηφίων, οι οποίοι στάθηκαν ηθικά και ουσιαστικά αρωγοί και συμπαραστάτες στον διαρκή αγώνα των παιδιών τους,  για την κατάκτηση της επιτυχίας. Επίσης, οι λειτουργοί της εκπαίδευσης, οι οποίοι εφοδίασαν με γνώσεις ζωής τους μαθητές και επιβεβαίωσαν το υψηλό επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας που συντελείται στον τόπο μας.
Στους συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων, που δεν είδαν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται εύχομαι να αποτελέσει η εμπειρία αυτή, αφετηρία για νέες πιο δυναμικές προσπάθειες, προκειμένου να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.
Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία !

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης