Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ κόντρα στην   ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Αμπελοκήπων στο στάδιο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/9/15 με νικητή την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκορ 1-0.

 


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ παρουσίασε ανοδική πορεία βελτίωσης έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο φέρνοντας στιγμές μνήμης από παλιά κι άφησε μακριά από την εστία του τον αντίπαλο. Εκμεταλλεύτηκε μια από τις ευκαιρίες που είχε (δοκάρι) ανοίγοντας το σκορ στο 65΄ με τον Άκη Γεωργίου μετά από θαυμάσια ενέργεια υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή. Γενικά στην ομάδα του Νίκου Ζαλίκα υπήρχε η διάθεση διάκρισης και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πλήρη αθλητική αξιοπρέπεια. Τον ΠΙΕΡΙΚΟ ακολούθησαν παρά τον καύσωνα και οι ηρωικοί φίλοι της ομάδας από την Κατερίνη. Ο προπονητής των μελανόλευκων χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές και υπό δοκιμή, σχηματίζοντας τα προσωπικά του συμπεράσματα μιας και το φετινό ρόστερ  δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αφού αναμένονται και νέες προσθήκες.  
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Ζαλίκας), Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Κώτσιας, Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου, Πέεφ, Τσιώλης, Καράμπελας, Γεωργίου, έπαιξαν επίσης: Παπατολίκας, Τροϊρης, Δαδάκος, Νταντίνης, Καρτσαμπάς.       


                                                                        Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας