Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Εργατικό μας Κέντρο απευθύνει προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους πολίτες της Πιερίας προσκλητήριο ενότητας, αγώνα και συμμετοχής στο αγωνιστικό και κοινωνικό  συλλαλητήριο που γίνεται στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Σεπτέμβρη  στις 6 το απόγευμα για να δηλώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στις τιμωρητικές και εξοντωτικές πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ' εντολή των «εταίρων» και προς όφελος των τοκογλύφων δανειστών. 

 
Πολιτικές που συνθλίβουν τους πολλούς και τους αδύνατους ενώ ενισχύουν και ευνοούν τους λίγους, τους ισχυρούς και τους προνομιούχους.
Δυστυχώς οι κυβερνητικές δεσμεύσεις, για αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής, για μέτρα δίκαια που θα επούλωναν τις πληγές των προηγούμενων μνημονίων, έγιναν λόγια χωρίς αντίκρισμα και μάλιστα αντικαταστάθηκαν με μια νέα επώδυνη συμφωνία, μ’ ένα νέο επαχθέστερο μνημόνιο, το 3ο σε 5 χρόνια.
Τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας, έχουμε μόνο μια επιλογή. Να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δίνουμε μάχη για την ανατροπή των Μνημονίων, για την επαναφορά των δημοκρατικών εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, που βίαια και μονομερώς μας αφαίρεσαν στο όνομα του δήθεν ανταγωνισμού και του φθηνού εργατικού κόστους. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δίνουμε αγωνιστικό και δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η αναχώρηση για το συλλαλητήριο θα γίνει με λεωφορείο, το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 4:30 το απόγευμα  από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 2351023888.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ