Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η πρώτη ανοικτή σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας. (Συγκροτείται ευρύ αντιμνημονιακό μπλοκ στην Πιερία, εκφράζοντας το όχι που ψήφισε ο Ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα) (Φωτογραφίες-βίντεο)



Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό καφέ της Κατερίνης η πρώτη ανοικτή σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας.

Στην ανάγκη έκφρασης του όχι που είπε ο Ελληνικός λαός και η νεολαία της χώρας μας στους δανειστές στάθηκαν όλοι όσοι πήραν τον λόγο, αλλά και στην συγκρότηση ενός ευρέως αντιμνημονιακού μπλοκ στην Πιερία.

Ευχάριστη έκπληξη για τους ανθρώπους της Λαϊκής Ενότητας η αυθόρμητη παρουσία πολλών συμπολιτών μας,  γιατί αρκετός κόσμος βλέποντας την σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας, εισήλθε στον χώρο και έμεινε μέχρι το τέλος παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την σύσκεψη.



Τον λόγο πήρε πρώτη η Γιώτα Ραπτοπούλου καλωσορίζοντας τον κόσμο, και στην συνέχεια μίλησε ο βουλευτής Πιερίας Ζήσης Ζάννας.
Αμέσως μετά ο λόγος πήγε στον κόσμο, που έθεσε τα ερωτήματα του, έκανε προτάσεις και έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Στην σύσκεψη έδωσε το παρών και μια «παρουσία έκπληξη» που όταν θα ανακοινωθεί ποια είναι, σίγουρα θα κάνει αίσθηση.

Το παρών έδωσαν και πρώην μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ...

Ειδήσεις βγήκαν...

  • Όπως η λειτουργία τις επόμενες ημέρες του εκλογικού κέντρου της Λαϊκής Ενότητας στην οδό Αγίας Λαύρας 23. 
  • Συγκροτήθηκε η συντονιστική και η εκλογική επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας.
  • Το ψηφοδέλτιο θα έχει ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, και εκτός από το όνομα του Ζήση Ζάννα θα υπάρχουν σε αυτό και ονόματα εκπλήξεις που θα προέρχονται εκτός Λαϊκής Ενότητας στην προσπάθεια συγκρότησης ενός μεγάλου αντιμνημονιακού μπλοκ.
  • Υπογράφηκε η ιδρυτική διακήρυξη της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας.
  • Την Πέμπτη το πρωί θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της πόλης μας.
  • Σήμερα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του κόμματος.
  • Το Σάββατο το πρωί θα βρίσκεται στην Κατερίνη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, και θα δώσει συνέντευξη τύπου, και θα επισκεφτεί διάφορα μέρη του νομού μας. 
  • Ενώ τέλος, η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ.