Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ζήσης Ζάννας: «Η Λαϊκή Ενότητα ισχυρή αντιπολίτευση στην επόμενη βουλή»


Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας Ζήσης Ζάννας.
Σε δήλωσή του, αμέσως μετά την ψήφο του, ο κ. Ζάννας τόνισε:
«Δύο φορές ο ελληνικός λαός αντιστάθηκε με την ψήφο του. Δύο φορές ο ελληνικός λαός ψήφισε αντιμνημονιακά. Τον Γενάρη, αλλά και τον Ιούλη που επαναβεβαίωσε την αντιμνημονιακή του ψήφο.


Σήμερα με πρωτοβουλία του παραιτημένου πρωθυπουργού η χώρα οδηγήθηκε σε εκλογές, για να νομιμοποιήσει το 3ο μνημόνιο, το οποίο από κοινού ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα της μνημονιακής συμπολίτευσης.
Είμαστε βέβαιοι ότι η νεολαία και ο ελληνικός λαός που υπέφερε από τα μνημόνια, θα δώσει ισχυρή ψήφο στη Λαϊκή Ενότητα, ψήφο αντιμνημονιακή, μίας ισχυρής και συνεπούς αντιπολίτευσης, ώστε το ΟΧΙ που είπε ο ελληνικό λαός στις 5 Ιουλίου, να φθάσει μέχρι τέλους.
Ένα ΟΧΙ που είναι η υπερήφανη φωνή του ελληνικού λαού, που θα δικαιωθεί μέσα από τους αγώνες του, απέναντι σε μια νέα μνημονιακή συμπολίτευση, που δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως στον τόπο, παρά μόνο την πλήρη ερημοποίηση και την υποτέλεια στους δανειστές.

Η νεολαία σήμερα παίρνει το μέλλον στα χέρια της και θα δώσει ένα δυνατό μήνυμα ανατροπής και ανυπακοής στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη  την Ευρώπη.