Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" 27-30 Νοεμβρίου // Αθήνα


Η  Έκθεση που προβάλλει τα προϊόντα ελληνικής παραγωγής, η Έκθεση που αυξάνει το εισόδημά σας και σας δίνει την προοπτική να εισέλθετε σε νέες αγορές, η Έκθεση που διαφημίζει τον τόπο σας περισσότερο από κάθε άλλη, τιτλοφορείται «Ελλάδος Γεύση» και πραγματοποιείται από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στην Αθήνα. 
Με τα τρία βασικά μας συστατικά τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό, θα ετοιμάσουμε για τους επισκέπτες το πιο ξεχωριστό πιάτο που δοκίμασαν τον τελευταίο καιρό!  
Για 4 μέρες, όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στο πιάτο των Αθηναίων, αυτό που σας προτείνουμε είναι μόνο να συμμετέχετε για να είστε και εσείς μέρος της επιτυχίας.



Live τηλεοπτικές συνδέσεις καθημερινά, Live Μαγειρική από γνωστούς σέφ γα την προβολή των δικών σας προϊόντων, επαγγελματικές B2B συναντήσεις, Κεντρικό Παντοπωλείο και Ελληνικό Μπαρ, Εκθέσεις φωτογραφίας & προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, , ημερίδες για success stories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα & ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων.

Η συμμετοχή σας πλαισιώνεται από τις Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Δήμους και αρκετούς ακόμη κρατικούς φορείς.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα και προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας εκεί που οι επισκέπτες τα χρειάζονται!
Περισσότερες πληροφορίες
www.alfaexpo.gr  www.elladosgefsi.gr
Και στο Facebook/ Ελλάδος Γεύση
Ώρες Λειτουργίας

10.00-21.00