Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ ΟΚΤΑΚΩΠΩΝ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ



          Σε έναν αγώνα κωπηλασίας πολύ διαφορετικό από τους συνηθισμένους, πήραν μέρος οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στη λίμνη της Καστοριάς όπου ο Ν.Ο.Μαυροχωρίου  διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, τον 2ο Αγώνα Τριάθλου Κωπηλασίας, αφιερωμένο στη στήριξη του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Καστοριάς και στην ευαισθητοποίηση όλων για τη σοβαρή αυτή ασθένεια.


          Η πρωτότυπη  διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με άριστες καιρικές συνθήκες περιελάμβανε διαδοχικά 3 χιλιόμετρα Κωπηλασίας, 2Χλμ  τρέξιμο και 4 χλμ σε κωπηλατοεργόμετρο και συγκέντρωσε πληρώματα από τα Ιωάννινα και τη Κατερίνη, μικτά πληρώματα από τους Ομίλους της Καστοριάς, καθώς και παλιών πρωταθλητών του Ν.Ο.Καστοριάς.
          Το πλήρωμα της οκτακώπου του  Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αποτελούσαν  οι αθλητές : Κακούρης Νίκος, Ζέρβας Ειρηναίος, Χατζησαββίδης Χρήστος, Νάστος Σωτήρης, Μαχαιρίδης Κυριάκος, Μπικογιάννης Γιάννης, Ζαβαντίας Κωνσταντίνος, Τσέτσας Αντώνης , με πηδαλιούχο  τον Μπούφτα Εμμανουήλ ,οι οποίοι μετά από σκληρή προσπάθεια κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στη κατηγορία Ανδρών (Open Row Triathlon). Νικητής στη κατηγορία αναδείχθηκε το πλήρωμα των παλιών πρωταθλητών του Ν.Ο.Καστοριάς με πηδαλιούχο την Ολυμπιονίκη Χρ. Γιαζιτζίδου.
          «Με το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε μια πολύ διαφορετική διοργάνωση  με εναλλαγές, που κέντρισε το ενδιαφέρον των αθλητών και τους χάρισε πρωτόγνωρες εμπειρίες, αφού ο  Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ δε διαθέτει σκάφος οκτακώπου και πρώτη φορά οι αθλητές μας είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο αγώνισμα αυτό.» δήλωσε ο προπονητής κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ. Γιώργος Μπικογιάννης.
Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς