Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πρώτη προβολή από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης ξεκινάει τις προβολές της νέας σεζόν με την προβολή της ταινίας "Παράλογος άνθρωπος", αυτήν την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.

Σκηνοθεσία: Γούντυ Άλεν
Παίζουν: Έμα Στόουν, Χοακίν Φίνιξ, Πάρκερ Πόουζι, Τζέιμι Μπάκλι

Ο καθηγητής φιλοσοφίας Έιμπ Λούκας έχει πιάσει πάτο, ανήμπορος να βρει νόημα ή χαρά στη ζωή και νοιώθει να έχει βυθιστεί σε μια αδιέξοδη υπαρξιακή απελπισία. Η ψυχολογία του δεν αλλάζει ούτε μετά την άφιξή του σ’ένα μικρό πανεπιστήμιο, όπου συναντά την Ρίτα Ρίτσαρντς, μια μοναχική καθηγήτρια που θέλει να ξεφύγει από τον δυστυχισμένο γάμο της, και την Τζιλ Πόλαρντ, την καλύτερη φοιτήτριά του που εξελίσσεται σε στενή του φίλη. Όλα αλλάζουν όταν ο Έιμπ ακούει κατά τύχη την συζήτηση ενός αγνώστου και παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση, που τον απελευθερώνει και του δίνει μια νέα, ορμητική διάθεση για ζωή. Η απόφασή του, όμως, θα αλλάξει τη ζωή του ίδιου, της Τζιλ και της Ρίτα για πάντα.

Μια δροσερή ιστορία με το χαρακτηριστικό φιλοσοφικό και αυτοσαρκαστικό χιούμορ του πολυβραβευμένου Νεοϋορκέζου δημιουργού, με προσεγμένα πλάνα, όμορφη φωτογραφία και την αγαπημένη τζαζ μουσική του Γούντι να δηλώνει παρούσα.