Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης:17 ΝΟΕΜΒΡΗ: HΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και οι εργαζόμενοι του Νομού μας αποδίδουμε φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Όσα χρόνια και αν περάσουν, θα κρατάμε ζωντανό το απελευθερωτικό μήνυμα της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 73 που βάφτηκε με το αίμα των πρωτοπόρων φοιτητών και των εργαζόμενων νέων. 


             Σήμερα, που  Ελληνική κοινωνία βιώνει δραματικές καταστάσεις, σήμερα που τα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων καταπατούνται και καταργούνται βίαια. Σήμερα, που η ανεργία, τα μέτρα λιτότητας, οι περικοπές, οι ανατροπές σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, οι εντολές και απαιτήσεις των δανειστών μας και των οικονομικά ισχυρών, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Σήμερα, που οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι  και  οι άνεργοι καλούνται να σηκώσουν και πάλι στις πλάτες τους τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα, διεκδικούμενα και αιτούμενα για τους εργαζόμενους και την κοινωνία.


Το Εργατικό μας Κέντρο και οι εργαζόμενοι της Πιερίας τιμάμε τους ηρωικούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου και καλούμε όλους τους εργαζόμενους  του Νομού μας να  συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθούν στο Νομό μας. 

                                                                             Κατερίνη, 13 Νοέμβρη 2015

                                                Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ