Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Είμαστε όλοι Πόντιοι και ονομαζόμαστε " Βασίλης Λούκος "

Γράφει ο Αλχαζίδης Αναστάσιος

Σ' αυτόν τον λεβέντη απήγγειλαν κατηγορίες για να κρύψουν την ντροπή τους ! ! !

Δυστυχώς τα κριτήρια του συστήματος που προΐστανται των διωκτικών αρχών είναι άλλα , βλέπετε το παρουσιαστικό και ο σωματότυπος του παλικαριού μια χαρά τους βόλεψε να του κολλήσουν την ρετσινιά του Χ.Α προκειμένου να καλύψουν την δική τους αδυναμία να συλλάβουν τους πραγματικούς ενόχους .

Θέλουν να μας κάνουν όλους ίδιους με τα μούτρα τους , να περνάμε δίπλα από κάποιον συμπολίτη μας που έχει άμεση ανάγκη της όποιας βοήθειας μας και να μην δίνουμε καμία σημασία .


Επιθυμούν να εξαφανίσουν από το έθνος μας  από την δική μας ράτσα το αίσθημα της αλληλεγγύης της προσφοράς στους αδύναμους και κατατρεγμένους .

Βλέπετε δεν θέλουν λεβέντες σαν τον Βασίλη που αψηφώντας τον όχλο διακινδυνεύοντας ακόμα και την σωματική του ακεραιτότητα μπήκε ασπίδα να γλυτώσει έναν συνάνθρωπό του " Χωρίς καν να ξέρει ποιος είναι " και σήμερα τον έχουν στο εδώλιο ως κατηγορούμενο .

Δεν βολεύει στο σημερινό σύστημα εξουσίας να υπάρχουν τέτοια πρότυπα γιατί μπαίνουν εμπόδιο στα μελλοντικά ύπουλα και αντεθνικά τους σχέδια .

Ε λοιπόν δεν θα τους περάσει πόλεμο θέλουν πόλεμο θα έχουν ! ! !

Αλχαζίδης Αναστάσιος


Έλλην πολίτης Πόντιος τρίτης γενειάς