Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


          Στο χώρο προπόνησης του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στο κανάλι του Λιτοχώρου βρέθηκε την Πέμπτη 19/11 το πρωί, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Δίου Ολύμπου Αθ.Καλαϊτζή και την κα Σινοπίδου από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, μαζί με τον Πρόεδρο του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστα Καρυώτη και τον έφορο Δημ.Σχέσεων Κώστα Σακκά, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του έργου «καθαρισμός της συλλεκτήριας τάφρου Λιτοχώρου ανάντη του τμήματος του κωπηλατοδρομίου» που έχει ξεκινήσει από τις 12 Νοεμβρίου και πραγματοποιείται με εντατικούς ρυθμούς.


          Η Αντιπεριφερειάρχης και υπεύθυνη Αθλητισμού και πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Σοφία Μαυρίδου, συνομιλώντας με τον εργολάβο κο Αμοιρίδη, εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία του έργου, που είναι απαραίτητο για την καλή αποστράγγιση των χωραφιών της περιοχής αλλά και ζωτικής σημασίας για την σωστή προετοιμασία των κωπηλατών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, όπως επεσήμανε και ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστας Καρυώτης.
          «Όλοι οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Αντιπεριφερειάρχη μας Σοφία Μαυρίδου για τις ενέργειές της και το προσωπικό της ενδιαφέρον για τη υλοποίηση του καθαρισμού του καναλιού που είναι πολύ σημαντικός για την προπόνηση των αθλητών μας, ιδιαίτερα φέτος που η πρωταθλήτριά μας Κατερίνα Νικολαΐδου βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, με στόχο μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, τον ερχόμενο Αύγουστο. Μέσα από αυτό το προπονητικό κανάλι έχουν αναδειχτεί πολλοί πρωταθλητές, που έχουν φέρει μεγάλες διακρίσεις στην Πιερία και στην Ελλάδα. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και η Αντιπεριφερειάρχης μας, βρίσκεται πάντα δίπλα στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές του.» τόνισε ο Πρόεδρος κος Κ.Καρυώτης.
Ο Έφορος Δημ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς