Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Γραμματεία  του ΠΑΜΕ Πιερίας χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες, που πήραν μέρος στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 3 Δεκέμβρη. 

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω! Και σε αυτήν την απεργιακή  συγκέντρωση το μήνυμα  των συγκεντρωμένων ήταν ένα! Συνεχίζουμε  σταθερά, αταλάντευτα, συγκεντρώνοντας νέες δυνάμεις, πιο αποφασισμένες,  που θα συγκρουστούν  με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους  διαχειριστές της πολιτικής του κεφαλαίου. 


Ο δρόμος που ακολουθεί το ΠΑΜΕ και οι ταξικές δυνάμεις  που συσπειρώνονται  γύρω του, είναι  αυτός  που  θα  απελευθερώσει τους εργαζόμενους  ξεπερνώντας το φόβο, την απογοήτευση, τη μοιρολατρία για να  γίνουν  οι πρωταγωνιστές  των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας, φέρνοντας τα πάνω κάτω! 

Ας  μην αυταπατάται  η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ε.Ε., οι πολιτικές και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες,  οι  διαχειριστές  της πολίτικης του κεφαλαίου από   διαφορετική  θέση.  Είναι ενωμένοι, για να  υποτάξουν την εργατική τάξη, τη λαϊκή οικογένεια με το ψέμα και τα  ιδεολογήματα στο άρμα της αστικής εξουσίας, για  να  υπηρετήσουν τα συμφέροντα της κερδοφορίας του  μεγάλου κεφαλαίου.

Κάθε μέρα που περνά  όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι  μπαίνουν  στη διαδικασία αναζήτησης των αιτιών  που οδηγούν το λαό  στη φτώχεια και την εξαθλίωση, την ίδια ώρα  που  μια χούφτα κεφαλαιοκράτες ζουν  μέσα στη χλιδή από τη δουλειά και την υπεραξία που παράγουν οι εργαζόμενοι.

Συνάδελφοι και  Συναδέλφισσες

Δεν πρέπει να αφήσουμε σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση και τους  επιχειρηματικούς ομίλους. Η κοινωνική συμμαχία  της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών, των μικρομεσαίων, της νέας γενιάς, απαντάμε  με νέα απεργία, και με άλλες μορφές πάλης για να μπλοκάρουμε το νέο   αντιασφαλιστικό   νομοσχέδιο (έκτρωμα) που ανατρέπει ότι δεν πρόλαβαν οι προηγούμενες   κυβερνήσεις των  ομοϊδεατών τους!

 ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ !


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ