Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Δήμος Κατερίνης: ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ

 Ελαιοχρωματισμοί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
 Στη διαμόρφωση ενός ελκυστικού μαθησιακού περιβάλλοντος, στην αισθητική αναβάθμιση των χώρων διδασκαλίας, συμβάλλουν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης, οι οποίες πραγματοποιούνται στο σύνολο των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Κατερίνης, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπου κρίνονται απαραίτητες.



Ειδικότερα, μετά από καταγραφή των αναγκών και σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης, τα κατά τόπους συμβούλια, τους τοπικούς συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους Διευθυντές των σχολείων, οι τεχνικές υπηρεσίες του  Δήμου Κατερίνης, υλοποίησαν και συνεχίζουν ένα νέο κύκλο εργασιών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με σκοπό την στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Κώστας Τσιουκάνης: «Πρώτη προτεραιότητά μας η διασφάλιση άρτιων συνθηκών λειτουργίας στα σχολεία»

«Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Δήμος μας,  έχει πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του, την παιδεία και τις υποδομές της. Στο πλαίσιο αυτό,  συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στα σχολικά συγκροτήματα, με γνώμονα τη διασφάλιση άρτιων συνθηκών λειτουργίας στην εκπαιδευτική κοινότητα» σημειώνει σε δήλωσή του, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Τεχν. Υπηρεσίας Κώστας Τσιουκάνης.


Αναλυτικότερα, από τον Οκτώβριο έως και σήμερα οι εργασίες επικεντρώθηκαν σε χρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (περίφραξη κ.α.), στο 2ο, 3ο, 12ο,  καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο Μοσχοποτάμου. Παράλληλα, στο 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο και στους εσωτερικούς χώρους του 15ου Δημοτικού. Επιπλέον, στο 7ο Νηπιαγωγείο, στο 1ο  Γυμνάσιο, στο 2ο και 5ο Λύκειο αντίστοιχα, στο σχολείο της Εξοχής, στο σχολείο του Τόξου,  ενώ σε εξέλιξη είναι ανάλογες εργασίες στο 23ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης.