Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Νυχτερινή ποδηλατοβόλτα και κοπή Βασιλόπιτας


Η Τετάρτη έρχεται και είναι ώρα για νυχτερινή ποδηλατοβόλτα!
Αυτή η Τετάρτη όμως είναι ξεχωριστή γιατί μετά τη βόλτα θα μαζευτούμε όλοι στο Καφέ Αμάν (ΚΙΤΡΟΥΣ 43 ΚΑΤΕΡΙΝΗ) για να κόψουμε την Βασιλόπιτα.
 Ραντεβού στην Πλατεία το βράδυ της Τετάρτης στις 7 μ.μ.!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών ντυθείτε ζεστά. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η βόλτα δεν θα γίνει και θα βρεθούμε την ίδια ώρα κατευθείαν στο Καφέ Αμάν.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν βρέχει οι βόλτες δεν πραγματοποιούνται.


Ο ρυθμός θα είναι σχετικά χαλαρός, ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν ακόμα και οι πιο αρχάριοι ποδηλάτες.

Να ελέγξετε τα ποδήλατά σας για την καλή κατάσταση ελαστικών και φρένων, ΠΡΙΝ ξεκινήσετε από το σπίτι.
Ένα μη λειτουργικό ποδήλατο, εκτός του ότι ταλαιπωρεί τον ποδηλάτη, μπορεί να καθυστερήσει (ή ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο) όλη την παρέα.

*******Απαραίτητα τα ΦΩΤΑ εμπρός-πίσω και τα ανοιχτόχρωμα ρούχα!********
Χωρίς αυτά δεν μπορείτε να συμμετέχετε στις νυχτερινές ποδηλατοβόλτες.

Όσοι έχουν ανακλαστικά γιλέκα και κράνη, να τα φορέσουν οπωσδήποτε.

Σε κάθε βόλτα:
Η Ποδηλατική Απόδραση και τα μέλη της, δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια ποδηλατοβόλτας. Ο σύλλογος συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, αλλά δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρόκειται για απλές προσκλήσεις σε βόλτα και όχι για προσκλήσεις συμμετοχής σε διοργάνωση.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους να συμμετέχουν, ο καθένας με δική του, ατομική ευθύνη.
Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας, οφείλουν να επιδεικνύουν άμεμπτη συμπεριφορά, υπακούοντας στους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμενοι οδηγούς πεζούς και ποδηλάτες και ακολουθώντας την πορεία και το σχηματισμό της ποδηλατικής ομάδας, ώστε να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ίδιους και τους συνποδηλάτες τους.


Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας οποιαδήποτε παραβατική ή προσβλητική συμπεριφορά οδηγού, πεζού ή ποδηλάτη που προσβάλλει ή θέτει σε κίνδυνο με οποιονδήποτε τρόπο τη βόλτα στο σύνολό της ή κάποιον συμμετέχοντα ατομικά, χρήσιμο είναι να ειδοποιείται ο εκάστοτε οδηγός της βόλτας.